Reklam

Modernliğin Adresi; Macitler Mobilya

Modernliğin Adresi; Macitler Mobilya

img

Yerli model ve yerli unsurları modernlik ile buluşturan Macitler Mobilya, farklı, özgün tasarım ve dekorasyon fikirleri ile Masko'da sizleri bekliyor.

Son dönemlerde en moda olan ve en çok tercih edilen şey modern mobilya ve modern mobilya dekorasyonu oldu. Son zamanların bu estetik ve mimari çılgınlığı şüphesiz ki mobilya sektöründe var olan ve her saniye de başarısı artarak devam eden mobilya sektörünün ilgi odağı oldu. Modern tv ünitesiden modern yatak odasına, modern yatak odasından modern koltuk takımı modellerine kadar artık her şey bu şekilde üretilmeye ve tasarlanmaya başlamış diyebiliriz.


Ancak unutmayın ki, modern mobilyalar ve modern dekorasyon fikirleri yaşam alanlarınızı daha şık bir hale getirebileceği gibi olumsuz yönde de etkileyerek sıkıcı bir hale getirebilir. Bu nedenle de yapmanız gereken şey; kurulduğu ve sektöre adımını attığı andan itibaren modern mobilyacılık alanının kurucusu ve geliştiricisi sayılan Macitler Mobilya’dan alışveriş yapmak va hatta dekorasyon fikirleri almak.

Macitler Mobilya

Kurulduğu andan itibaren yerli ve milli olanı bize vermeyi hedefleyen aynı zamanda da kaliteli şirket politikaları ile de her zaman bir adım önce olan Macitler Mobilya,mobilyacılık sektörünün en önde gelen isimlerinden bir tanesi. Mobilya sektöründeki tüm gelişim ve dönüşümleri takip edip aynı zamanda da kendisi bir gelişim başlatabilecek güçte olan Macitler Mobilya, deneyimli ve başarılı uzman kadrosu ile sektörün ve insanların ihtiyacı olan tüm mobilya, dekorasyon trendlerini tasarlamakta ve üretmektedir. 

Özgün tarzı ile 30 yılı aşkın bir süredir tasarım ve üretim hayatına devam eden Macitler Mobilya, özgün ve global anlayışı ile de farklılığını ortaya koymuştur. Yerli üretim yapan firma, yurt içerisinde olduğu gibi yurt dışında da satış yapmakta ve ülkemizin milli değerlerini yurt dışına da tanıtmaktadır. Türkiye’de Modoko,, Masko Mobilya Kenti; dünyada ise Avrupa, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde satış imkanı bulan Macitler, alanında yapmış olduğu adımlar ve farklılıklar ile de rakiplerinden bir adım öne çıkmayı başarmıştır.

Macitler Mobilya Farkı Nedir?

Belirlenmiş olan rekabet ortamında müşterilere ulaşmak ve ulaşmış olduğunuz müşterileri, yüzde yüz memnuniyet çerçevesinde temsil etmek elbette ki her firmanın hakkı. İşte Macitler Mobilya, gerek tasarımları gerekse de üretimleri ile bunu yapsa dahi, bu ürünlerinin yanı sıra vermiş olduğu hizmetler ile de kurumsal kimliğini korumayı başarmıştır. Öncelikli olarak vermiş olduğu ücretsiz iç mimarlık desteği ve sanal ev ziyareti ile farklılık yaratan Macitler, projelendirmek istediğiniz alanı gerek mağazaya giderek gerekse de sanal ortamda evinizi ziyaret ederek deneyimli iç mimarları ile projelendirmektedir.

İstediğiniz renk ve ölçülerde beğenmiş olduğunuz ürünü tekrardan revize etme veya kurulum sonrası hizmetleri gibi kişisel hizmetleri de bulunan firma, aynı zamanda da kişiye özel yapmış olduğu koleksiyonlar ile ev dekorasyonunu tamamlayarak yaşam alanlarınıza sihirli dokunuşlar gerçekleştirmektedir.

Macitler Mobilya’yı Nereden Bulabilirim?

Sizler de farklı ve özgün tasarımlardan yararlanmak ve deneyimli iç mimarlar ile birlikte çalışmak istiyorsanız, Masko Macitler Mobilya şubesine uğrayabilirsiniz. Dünyanın en büyük mobilya sitesi olan Masko Mobilya Kenti’ndeki showroomunda Macitler Mobilya’nın en trend ve en şık mobilyalarını görebilir ve onları hissedebilirsiniz. Macitler Mobilya 14A Blok No:26-28'dedir.