Reklam

Modernizm ve Farkındalık| FM Tasarım

Modernizm ve Farkındalık| FM Tasarım

img

FM Tasarım, yılın 365 günü açık olan dünyanın en büyük mobilya kentlerinde size en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Mobilyalar kişilerin yaşam alanları içerisinde kullanmış olduğu eşyalar olarak tanımlansa bile aslında bu tanımdan çok daha fazlası. Hem psikolojik hem de fiziksel olarak hayatımızın her alanında bizi etkileyen ve bizi mutlu edecek olan mobilyalar, tam olarak bu nedenle çok dikkatli ve titiz seçilmeli. Piyasada bulacağınız yüzlerce ve hatta binlerce mobilya modeli arasından kendiniz için en uygun olanını bulmak da sizlere zor geliyor olabilir. Bizler de sizin için bu işinizi hızlandırmak adına; hem kaliteli, hem şık hem de oldukça uygun fiyatlı mobilyaların tasarlanarak üretildiği FM Tasarım mobilya markasını tanıtacağız. 

Tavsiye; FM Tasarım.

Ne Yapıyor? Nasıl Yapıyor?

1996 yılında mobilyacılık hayatında kendini gösteren ve o dönemden itibaren en başarılı mobilya firmalarından olan FM Tasarım, müşteri istek ve beğenilerine cevap verebilen, ölçüye göre farklı tasarımlar sunabilen, modern ve country yaşamın işlevselliğini ve rahatlığını bulabileceğiniz, yalın ve kaliteli mobilya tasarım anlayışını benimsemiştir. Yerine ve ölçülerine göre kişilere özel olarak mimarı destek veren FM Tasarım, sınırsız tasarım ve üretimleri ile evinizdeki her alana sihirli bir dokunuş yapabilmektedir.

Genç odasından yemek odasına, yemek odasından koltuk takımına birçok farklı ürünü bir arada bulabileceğiniz mobilya markasında aynı zamanda da satış sonrası hizmetlerde mevcuttur. Garanti ve kurulum aşamasında da sizi yardımcı olan FM Tasarım, istek ve ihtiyaçlarını en iyi ve sorunsuz şekilde karşılamaktadır. Cam, ahşap, kumaş, deri gibi birçok farklı malzeme kullanan FM Tasarım, hepsinde yüksek kalite ve yüksek teknoloji kullanmıştır. 

Kalite Politikası Nedir?

Modern, yenilikçi ve çözüm odaklı bir çalışma sistemini kabullenerek mobilyacılık hayatına devam eden FM Tasarım, modern bir bakış açısı ile doğa dostu ve aynı zamanda da teknolojik bir üretim sistemi oluşturmuştur. Kişiye özel olarak hitap edebilecek kaliteli ve şık tasarımlarını sizlere sunan firma, tasarımda evrensellik anlayışı ile sizlere modernizm ve farkındalık ile tanıştıracak.

FM Tasarım ürünleri, firma garantisi ve MASKO  MOBİLYA KENTİ GÜVENCESİ altındadır. 365 gün açık olan dünyanın en büyük mobilya kenti olma özelliğini taşıyan Masko Mobilya Kenti’ne gelerek FM Tasarım mobilya mağazasını daha yakından görebilir, ürünleri inceleyebilir ve ücretsiz iç mimarlık desteği alabilirsiniz.