Reklam

MODERN YAŞAM ALANLARI| CAST DESIGN

MODERN YAŞAM ALANLARI| CAST DESIGN

img

Modern mobilya ve modern dekorasyonda lider olan Cast Design firmasını yakından ziyaret etmek için Masko'ya uğrayabilirsiniz.

Renklerin uyumu, istediğiniz mobilya dekorasyonu, mobilyanın kalitesi bakıldığı zaman hepsi bir uyumun parçası. Bu uyum parçaları arasında bütünü bulmak ve bu bütün arasından kendinizi uygun mobilya firmasını bulmak zor gibi görünse de aslında oldukça basit. Dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Cast Design; kaliteli, modern ve şık mobilya modelleri ile hayal ettiğiniz eve sizi kavuşturmak istiyor.

Tavsiye; Cast Design.

Neler Yapıyorlar? Nasıl Yapıyorlar?

Yaşam alanlarınızı daha modern ortamlara dönüştüren, kullanışlı ve şık ürünler tasarlayan Cast Design, yaşadığınız mekanlara kimlik kazandırmak adına sizinle birlikte paylaşım içinde olmaya inanmış bir mobilya firmasıdır.

Ahşap, modern kumaş türleri ve modellerini harmanlayarak mobilya tasarımı yapan Cast Design firmasında kişiye özel üretim de yapılmaktadır. Sadece standart ürün ile yetinmeyen Cast Design hayal ettiğiniz ürünleri iç mimar desteği ile oluşturarak hizmetinize sunmaktadır. 

Kendi tasarlamış ve üretmiş olduğu patentli mekanizma sistemlerini uyguladığı ürünlerde, gizli fonksiyonelliği modern görünüşle uyum halinde sergileyen firmamız, bu düşünceyle çalışanlarını, tedarikçilerini ve müşterilerini bir aile olarak görmekte ve yüzde yüz memnuniyet ile çalışmaktadır.

Bünyesindeki "sürekli değişim ve gelişim" ihtiyacını kabul ederek, "kaliteli şirket" imajını kanıtlamak sonra da "bu kaliteyi pazarın tamamına taşımak" ve "özdeğerlendirmesini" yaparak sektördeki " aranılan ve bağımlılık yapan bir şirket olmak" amacı güden mobilya firması, kaliteden ödün vermeden, daha çağdaş daha yaşanabilir mekanlar oluşturarak sizlere çözüm ortağı olmaktadır.

Nereden Ulaşabilirim?

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Cast Design, haftanın her günü hizmetinizde. İstanbul’a veya Masko’ya herhangi bir ulaşımınız bulunmuyorsa; www.masko.com.tr adresinden Cast Design ürünlerine ulaşabilir veya www.castdesign.com.tr adresinden ulaşım sağlayabilirsiniz.