Reklam

MODERN ŞIKLIĞIN ADRESİ | POLO MOBİLYA

MODERN ŞIKLIĞIN ADRESİ | POLO MOBİLYA

img

Polo Mobilya, vermiş olduğu ücretsiz iç mimarlık desteği ve özel üretim seçenekleri ile Masko Mobilya Kenti'nde sizleri bekliyor.

Masko Mobilya Kenti’nin kalite ve güvencesi altındaki firmaları tanıttığımız köşemizde bugünkü firmamız, modern şıklığın ve kalitenin öncüsü Polo Mobilya.

Yarım asra yakın bir zamandır mobilya sektöründe kendini tanıtmış ve aynı zamanda da kendini kanıtlamış olan Polo Mobilya, hergün bir önceki günden daha kaliteli işler çıkarmayı kendine vizyon olarak belirlemiş ve bu alanda da kendini geliştirmeyi başarmıştır. 

Gerek modern mobilya gerekse de luxury mobilya alanında faaliyetlerini sürdüren Polo Mobilya, özellikle üretmiş olduğu özel üretim mobilya modelleri ile kişilerin ihtiyaç ve arzularına uygun modeller üretmektedir.

Mobilyada kaliteden taviz vermeden sadece müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Polo, her sattığı mobilyayı ilk ürettiği mobilya gibi özenli bir şekilde hazırlıyor ve sizlere sunuyor. 

Şıklık ve görselliğin ön planda olduğu Polo Mobilya ile iletişime geçmek ve ürünlerini daha detaylı bir şekilde yakından incelemek için Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Polo Mobilya mağazasına gelebilir veya masko.com.tr adresinden Polo ürünlerini inceleyebilirsiniz. 

POLO İLE ŞIKLIĞA ADIM ADIM

Modern anlamda bir ev dekorasyonu yapmak artık yeni evlenen ve evini yenilemek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Bu nedenle de insanlar, modern mobilya ve modern aksesuarlara ilgi gösteriyor.

Masko Mobilya Kenti kişilerin bu istek ve ihtiyaçları doğrultusunda; modern mobilya tasarımı yapan ve üretimini sizler için kişiye özel olarak revize edebilecek mobilya firmalarını bünyesinde barındırarak, kalitesi altına alarak sizlerle buluşturmak için bir çatı oluşturuyor.

Polo Mobilya, sunmuş olduğu eşsiz renk ve model seçenekleri ile koltuk takımından yatak odası takımına, yemek odasından mobilya tamamlayıcı ürünlerine kadar her şeyi tasarlıyor ve sizlere sunuyor.

Sizler de Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Polo Mobilya ile iletişime geçerek istediğiniz herhangi bir mobilya modelini ürettirebilir veya Polo Mobilya iç mimarları ile tamamen size özel bir dekorasyon tasarlatabilirsiniz. 

Kalite ve şıklığın tek adresi; Polo Mobilya.

Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti.

778 mobilya ve aksesuar mağazası ile İkitelli İstanbul'da..

www.masko.com.tr