Reklam

MODERN MOBİLYANIN ÖNCÜSÜ MACİTLER MOBİLYA

MODERN MOBİLYANIN ÖNCÜSÜ MACİTLER MOBİLYA

img

Macitler Mobilya, modern mobilya alanındaki takımları ve ücretsiz iç mimarlık desteği ile Masko Mobilya Kenti'nde hizmet vermektedir.

Dünyanın her yerinde rağbet gören ve değişen dünyadaki gelişmelere ayak uydurarak daha şık bir hale gelen modern mobilya, özellikle son zamanlarda yeni evlenen ve evini yenilemek isteyenlerin ilk tercih ettiği mobilya ve dekorasyon tarzı oluyor.

Daha realist çizgilere sahip olan modern mobilya ve modern dekorasyonun aslında temelinde, sıkıcı ve yorucu dünyadan kaçış var. İşte bu kaçışı sizler için daha kullanışlı, daha ergonomik ve daha şık bir hale getiren Macitler Mobilya, üretmiş olduğu mobilya modelleri ile istediğiniz tüm özellikleri karşılıyor.

Macitler Mobilya Kalite ve Güvencesi

1993 yılında çok ufak bir atölye olarak kurulan Macitler Mobilya, müşteri odaklı anlayışı sayesinde şu an dünyanın dört bir tarafına ihracat gerçekleştiren ve dünya çapında bilinen bir mobilya firması olmayı başarmıştır. 


Tasarım ve konsept açısından modernist ve minimalist bir yaklaşıma sahip olan Macitler Mobilya; yatak odasından yemek odasına, tv ünitesinden özel tasarım projelere kadar birçok alanda üretim gerçekleştirmektedir. 

Macitler Mobilya özel iç mimarlık desteği ile hayal ettiğiniz konsept evi tasarlıyor !

Macitler Mobilya firmasını diğer mobilya firmalarından ayıran en önemli özellik belkide bünyesinde çalıştırdığı alanında uzman iç mimarların vermiş olduğu ücretsiz iç mimarlık desteğidir. 

Hayalinizde olan mobilya modellerini ve ev dekorasyonunu sizler için projelendiren ve bu projeyi de en kaliteli materyaller ile üreten Macitler Mobilya aynı zamanda da kalite ve ergonomiyi en yüksek seviyede sunmak adına en ileri teknoloji sistemlerini seçmiştir. 

Macitler ürünleri tamamen yerli ve özgün tasarımlardır. Ürünlerde tasarım yapılırken en güncel tasarım ve trendler takip edilir. Ürünlerin tasarımını ülkemizin en kabiliyetli ve marka olmuş mimar kadroları yapmaktadır.