Reklam

MODERN MOBİLYALAR | ENGİNCE MOBİLYA

MODERN MOBİLYALAR | ENGİNCE MOBİLYA

img

Engince Mobilya, modern mobilya modelleri ile Masko Mobilya Kenti'nde hizmet vermektedir.

Bahar ve yaz aylarının gelmesi ile birlikte evini yenilemek isteyenler ve yeni evlenenlerin sayısı da mobilya satışları ile doğru orantı da arttı. Mobilya, düğün paketleri ve outlet ürünler dendiği zaman ilk akla gelen engince.com.tr, Türkiye’nin lider mobilya ve ev dekorasyon ürünleri satan firmalarının başında gelmektedir.

Tavsiye; Engince

1980 yılında İstanbul Maltepe'de kurulan Engince Mobilya, o günden bugüne sizlere katmış olduğu mobilya tasarımları ve hizmetleri ile Türkiye'nin en önemli mobilya zincirlerinden biri olmayı başarmıştır. Sektörde gerçekleştirmiş olduğu atılımlar sayesinde bugünlere kadar başarılı bir şekilde gelen Engince Mobilya, her zaman yenilikçi düşüncesi ile müşterilerinin istek ve ihriyaçlarını gerçeğe dönüştürmüştür.

Yarım asra yakın bir süredir deneyimi bulunan Engince, bugün 15 mağazası ile mobilya ve ev dekorasyonu alanında hizmet vermektedir. Aynı zamanda da Engince Mobilya, 2005 yılında açmış olduğu www.engince.com web sitesi ile online alışverişte de kendini göstermiş ve müşterilerine en iyi hizmeti de beraberinde getirmiştir. 

Her zaman müşteri memnuniyetini savunan Engince, koltuk takımları, yemek odası takımları, yatak odası takımları, TV üniteleri, köşe koltuk takımları, özel düğün paketleri, genç odaları, özel projeler ve outlet mobilya ürünleri gibi birçok ürün seçeneği sağlamaktadır.

Kalite ve Orijinallik Garantisi

Sadece Türkiye’de değil dünyayada hizmet veren Engince Mobilya, Türkiye içerisinde belirli bölgelerden gerçekleştirilen alışverişler sonrasında ücretsiz bir şekilde teslimat ve montaj hizmetleri de vermektedir.

Engince Mobilya,  üzerinden temin edilen her ürün 2 yıl garanti sağlarken, bütçe konusunda destek talep eden her müşterimiz için alışveriş kredisi imkanı sunmaktadır.  Bu sayede aradığınız ve hayal ettiğiniz ürünleri ekonomik problemler ile boğuşmadan temin edebilirsiniz. Engince Mobilya, sadece mobilya ve dekorasyon ürünleri satışı değil iç mimarlık hizmeti de sunabilmektedir. 

Nereden Bulabilirim?

15 bayisi bulunan Engince Mobilya, dünyanın en büyük mobilya kenti olan ve mobilyadan aksesuara her alanda ev dekorasyon ürününe hizmet veren Masko Mobilya Kenti’nde de bulunmaktadır. Masko web sitesi üzerinden güncel olan mobilya modellerini inceleyebilir ya da iletişim bilgilerinden Engince Mobilya ile iletişime geçebilirsiniz.