Reklam

Modern Estetik| Lazzoni Mobilya

Modern Estetik| Lazzoni Mobilya

img

Şık ve estetik bakış açısıyla Lazzoni mobilya firması, Masko Mobilya Kenti'nde hizmet vermektedir.

Modernizm anlayışı son yıllarda kendini daha falan gösteren ve her alana yayılan bir akım. Özellikle mobilya sektöründe kendine sağlam bir yer edinmiş olan modernizmi mobilyalarda ve ev dekorasyon aksesuarlarında sıklıkla görebiliriz. Modern mobilya olarak adlandırılan bu tip mobilya çeşitleri; kumaşından görüntüsüne, renginden dokusuna varana kadar farklılık gösterebiliyor. Modern mobilya anlayışı; işlevselliği ön planda tutarak şıklığı var etmek ışığında seyretmektedir. Sadeliğin ve zarifliğin genel temayı oluşturduğu modern mobilya anlayışına sahip bir ev dekorasyonu yapmak istiyorsanız, modern mobilyada kendine güvenen ve tarzı ile adından sıkça söz ettiren mobilya firmalarının modellerini incelemenizde fayda var. Bu yazımızda “modern mobilya modelleri” tasarlayan ve kişiye özel olarak üretim yapan Lazzoni Mobilya’yı sizin için inceleyeceğiz.

Neler Yapıyor? Nasıl Yapıyor?

1897 yılında temelleri atılan Lazzoni,  Türkiye’nin ilk modüler mutfak üretimine başlayarak mobilyacılık sektörüne girmeyi başarmış bir firmadır. Daha sonraları yapmış olduğu üretimler ve tasarımlar ile yurt dışına da açılma fırsatını yakalayan Lazzoni;  konut, otel ve ofis projelerinin hazırlanması ve projelendirilmesi konusunda endüstriyel tasarımcı, mimar ve iç mimarlara yönelik sağladığı profesyonel destek ile doğru ürünleri,doğru projeler ile buluşturmayı amaçlamaktadır.

Dünyadaki var olan mobilya stillerini değiştirmeyi hedefleyen ve bu hedefleri doğrultusunda başarılı üretim ekibi ve iç mimarlar ile çalışan Lazzoni, koşulsuz müşteri memnuniyeti ile de çözüm odaklı politikalar yürütmektedir. 

Lazzoni Mobilya’nın Vizyon ve Misyonu

Sözüne sadık ve her daim iletişime açık olan Lazzoni ve Lazzoni çalışanları, özel tasarımlarını uluslararası platformlarda sergileyerek Dünya Metropollerinde yaşayan ve rafine beğeni düzeyine sahip insanlara Lazzoni keyfini yaşatmak ve eklektik Lazzoni stilini Dünya'ya yaymayı hedeflemektedir. 

Kişiye özel tasarımlar yapan mobilya firması, modern mobilya anlamında dünya trendlerini takip ederek kendine bir hedef belirlemiş ve bu hedefi Türkiye’de de özümsetmeyi başarmıştır. Gelecekten geçmişe, teknolojiyi şıklık ile birleştiren firma, aynı zamanda da ücretsiz iç mimarlık desteği sunmaktadır.

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’nde üretim ve satış hayatına devam eden mobilya firmasının birçok farklı bölgede de bayilikleri bulunmaktadır. En büyük showroomlarından biri olan Lazzoni Masko bayiliğine gelerek birbirinden şık ve kaliteli modern mobilyaları daha yakından inceleyebilir, mobilyalar hakkında detaylı bilgi alabilir ve ev dekorasyonu konusunda iç mimarlık desteğini alabilirsiniz.