Reklam

MODERN BAHÇE MOBİLYALARI| LUVA CONCEPT

MODERN BAHÇE MOBİLYALARI| LUVA CONCEPT

img

Bahçe mobilyaları, ergonomik, kullanışlı ve şık setleri ile Masko Luva Concept bahçe mobilyası mağazasında.

Bahçesi olan bir evde oturuyorsanız, özellikle bu zamanlarda çok şanslısınız. Doğa ile iç içe olmak ve evinizde yaşamayı hissetmek oldukça keyifli bir şey. Ve bu keyfe bir de ergonomi ve rahatlığı eklemek istemez misiniz? O zaman yapmanız gereken şey ergonomik, kaliteli bir bahçe mobilyası sahibi olmak. Eviniz ve bahçeniz ile uyumlu bahçe mobilya modellerine bir de şıklık eklendiği zaman, hayatınızın her anını bahçenizde geçirmek isteyeceksiniz!

Tavsiye; Luva Concept

1980 yılında başlayan koltuk üreticisi hayatına, 2007 yılında yeni bir isim ile devam eden Luva Concept, kalite ve modernliğin bahçe mobilyasındaki anlamı haline gelmiş durumda. En kaliteli malzemeleri alarak birbirinden farklı ve şık bahçe mobilyası üreten firma, sadece bahçe mobilyası alanında değil; tüm dış yasam dekorasyonu alanında kendini geliştirmiş durumda. 

Konaklama ve hizmet sektörünün en önemli dinamikleri olan “Oteller, Kafeler, Bahçeli Mekanlar ve diğer Dinlenme Alanlarının” mobilya tercihlerine tüm dekoratif açılımlarda alternatif ürün ve proje uygulama desteği veren Luva Concept, aynı zamanda ofis mobilyasında da üretimden gelen uzmanlığıyla avantajlı seçenekler sunmakta.

Şehrin gürültüsünden ve iş yeri stresinden sonra huzurlu bir alan yaratarak hayatınızda olmayı hedefleyen Luva, üretmiş olduğu modern bahçe mobilyası modelleri ve diğer mobilya modelleri ile bunu başarmış ve başarmaya da devam ederek; dış mekan mobilyası alanında trendleri belirliyor. 

Luva Concept’te Neler Var?

Dış mekan ürünleri dendiği zaman her mobilya türünü ve aksesuarını tasarımından üretimine kadar sahiplenen Luva Concept mobilya firması, geniş ürün yelpazesi ile dünyanın en büyük mobilya alışveriş sitesi olan Masko Mobilya Kenti’nde. 

Bahçe oturma grubundan barbekü modellerine, bahçe salıncağından bahçe sandalyesine kadar her ürünü özel hammadelerle üreten Masko mağazası; rattan mobilya modelleri, teak mobilya modelleri ve alüminyum mobilya modelleri ile kendini göstermektedir.

Tamamen sizin zevk ve isteğinize uygun olarak özel üretim yapılabilecek olan bahçe mobilya setlerini daha yakından görmek, bahçe dekoraysonu hakkında bilgi almak için Masko’da bulunan Luva Concept bahçe mobilyası mağazasını ziyarete gelebilirsiniz. 

Masko Luva Concept haftanın 7 günü hizmet vermektedir.