Reklam

Modası Geçmeyen Koltuk Renkleri

Modası Geçmeyen Koltuk Renkleri

img

Koltukların renkleri modası geçmeyen renk skalasından tercih edildiğinde her daim dekorasyonlarınızda farklı bir tarz oluşturan tasarımlar elde edilmesine yardımcı olur.

Modası Geçmeyen Koltuk Renkleri ev dekorasyonlarında büyük önem taşır. Renkler dekorasyon alanında oldukça önemli iken ortamın odak noktası ve ilham kaynaklarındandır. 

Koltuk renklerini en çok etkileyen ve belirleyen kumaşların özellikleridir. Sıfırdan bir dekorasyon yapılacaksa öncelikle tercih edilecek koltukların renklerinin modası geçmeyen renklerden tasarlanması gereklidir. Bu sayede dekorasyonlarınız ilham verici ve özel bir hal alacaktır.

İçinizi Isıtacak Olan Toprak Tonları

Toprak tonları modası geçmeyen renkler arasında olup her evde en doğal olarak kullanılan dekorasyon renklerindendir. Kahve, bakır, kehribar, krem ve bej tonları rahat, hoş bir alan için kullanılan toprak tonlarındandır. Sıcak olan toprak tonları ortamın havasında sıcak bir görüntü ve içinizi ısıtan güzellik katar. Toprak tonları aynı zamanda parke ve zemindeki dekorasyonlarla da oldukça uyumlu olmasından sıklıkla yaşam alanlarında tercih edilen renklerdendir.

 

Doğanın Rengi Yeşil

Yeşil renk doğanın bir hatırlatıcısı olup hem moda hem de iç mekânlarda sıklıkla kullanılan bir renktir. Toprak tonlarından sonra en çok kullanılan yeşil renk kır evi ve romantik bir ortam yaratmaya son derece yardımcı olur.

Toprak tonlarına sahip olan lüks mobilyalar ile yeşil renkli koltuklar dekorasyonların ayrılmaz bir parçası olarak günümüzde tercih edilir.

Mavi Rengin Sakinliği 

Bebek mavisi, gece mavisi ve turkuaz gibi mavi tonları dekorasyonlarda, mobilyalar ve koltuklarda modası geçmeyen renkler arasında yer alır. Klasik mavi ve koyu mavi kanepeler, koltuklar ve oturma gruplarında en çok tercih edilen modası geçmeyen renklerdendir. Sakinleştirici bir renk olmasından evde vakit geçirenler açısından dinginlik sağlama özelliği taşır.

 

Modası geçmeyen renklere uygun kırlentler ve yastıklarda sıklıkla kullanılan dekorasyon ürünlerindendir. Koltuklarda modası geçmeyen renklerin kullanılması hem dekorasyon hem de uyum anlamında büyük önem taşır. Masko firmasından gerekli tüm dekorasyon önerilerini alabilir, istenilen modası geçmeyen renklerden üretilmiş koltukları inceleyebilirsiniz. Dekorasyonlarınızı ve yaşam alanlarınızı en güzel şekilde firma yardımıyla tasarlayabilirsiniz.