Reklam

Mobilyanın İhracat Üssü: MASKO - Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu

Mobilyanın İhracat Üssü: MASKO - Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu

img

Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, Mobilyanın İhracat Üssü: MASKO - Celal Toprak ile İş Dünyası, programının konuğuydu.

Celal Toprak ile İş Dünyası programına katılan Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, ülkemizde yaşanan büyük ve yıkıcı depremin mobilya sektörüne ve iş dünyasına olan etkisini aktarıyor.


Depremin başından itibaren bölgede bulunan depremzedeler için yardımlarını sürdürmeye devam eden Masko'dan depremzedelere konteyner çadırların gönderildiğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu, daha da yardımların devam edeceğini belirtiyor.

Mobilya Sektöründe İç Pazar Sorunları

Pandemiden itibaren mobilya sektöründe oldukça büyük sorunlar ile baş eden mobilya üreticilerinin ve satıcılarının, pandemiden sonra da deprem felaketi ile sektörü yeniden olumsuz anlamda etkilediğini söyleyen Mehmet Mutlu, aynı zamanda da İstanbul'da beklenen deprem felaketi nedeni ile de dış pazarda da mobilya sektörünün etkilendiğini bildirmiştir.

İhtiyaç listesinde mobilyanın ikinci planda olduğunu söyleyen Mutlu, Masko'nun bu konuda diğer yerlerden daha iyi durumda olduğunu da söylemiştir.

Yaşanan bunca felakate ve zor duruma rağmen mobilya ve dekorasyon alanında çalışmalarını sürdüren Masko Mobilya Kenti firmaları, sizlerin istek ve ihtiyaçlarınızı en kısa süre içerisinde ve en kaliteli şekilde sizlere sunmaktadır.   
 

Programın tamamını izleyebilirsiniz.