Reklam

MOBİLYANIN AYKIRI RUHU| STELLA MOBİLYA

MOBİLYANIN AYKIRI RUHU| STELLA MOBİLYA

img

Modern mobilyanın, modern ev dekorasyonundaki kalitesini artırmak için Stella Mobilya en kaliteli adres! Stella Mobilya, Masko Mobilya Kenti'nde.

QUEEN OTURMA TAKIMI


Ev dekorasyonu yapmak sadece şeya seçmenin çok ötesinde bir olay. Bu nedenle de ev dekorasyonu yaparken sistematik ve bilinçli olmak gerekiyor. Yaşamak istediğiniz alanı iyi seçmek ve dekore etmek bu anlamda oldukça önemli bir olay. Ancak elbette ki, dekorasyon fikirleri ile birlikte mobilya seçimi de yapmak kalite ve şıklığı da beraberinde getiriyor. Türkiye’de bulunan birçok farklı mobilya firmasının arasından en kaliteli ve en şık mobilya üretimi yapanını bulmak, tam olarak bizim sizin için yaptığımız şey. Bu hata modern ve lüks mobilya olarak adlandırabileceğimiz mobilya modellerini en kalite ve uygun fiyatlı bir şekilde Masko’da sergileyen Stella Mobilya hakkında bilgi vermek istiyoruz. Gelin birlikte inceleme yapalım.

Tavsiye; Stella Mobilya

CHARM OTURMA GRUBU


Ne Yapıyor ve Nasıl Yapıyor? 

1974 yılından beri mobilyacılık sektöründe var olarak kendini kanıtlamayı başarmış ve bu alanda birçok öncülük etmiş olan Stella Mobilya, mobilyaya ve dekorasyona tutkusu olan ekibi ile yenilikçi çizgisini bozmadan bugünlere  kadar gelmeyi başarmış bir firmadır.

DOLCE TV ÜNİTESİ


Yemek grupları, yatak odası grupları, koltuk grupları ve mobilya aksesuarlarından oluşan zengin ürün gamımızı sürekli yenileyerek, her ay en az bir yeni tasarımımızı tüketicinin beğenisine sunuyoruz. Bir evin ihtiyacı olabilecek her türlü mobilya ve aksesuarı, İstanbul’da bulunan fabrikasında ve tamamen kendi bünyesinde üreten Stella Mobilya, sektörde %100 özsermaye ile faaliyet gösteren üretici firmalar arasında yer alıyor.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutun ve bu doğrultuda iş çıkaran Stella Mobilya, kişilerin istek ve zevklerine uygun olarak mobilyalar üzerinde değişiklikler de yapmaktadır. 

Kalite Politikası Nedir?

Mobilya sektörünün aykırı ruhu olarak kendilerini tanımlayan Stella Mobilya, farkındalık yaratarak mobilyacılık sektörünün birçok alanında kendini göstermek ve bunu yaparken de hem yerel hem de global anlamda kendini geliştirmek istemektedir.

VALENTİNO YATAK ODASI


Modern mobilya ve lüks mobilya anlayışı ile yaratmış olduğu mobilya modellerinde; üst düzey kalite malzeme ve teknolojiyi kullanan firma, birbirinden şık ve gösterişli aynı zamanda da kıskandıracak mobilya modelleri ile Masko Mobilya Kenti’de sizleri beklemektedir. Sizler de Masko’ya gelerek ürünleri daha yakından görebilir veya masko.com.tr adresinden güncel olan Stella Mobilya ürünlerini görebilirsiniz.