Reklam

Mobilya Sektörü Devi "Fabello"

Mobilya Sektörü Devi "Fabello"

img

Fabello Mobilya markası, tasarlamış ve üretmiş olduğu ev dekorasyonu ürünleri ile 2020 yılında da yerini zirvede korumaya devam ediyor.

Mobilya ve mobilyacılık, sürekli değişim ve dönüşüm içerisinde olan bir sektör. Modern çağa ayak uydurmak, trendleri takip etmek yani modüler olarak sürekli farklı şeyler peşinde koşarak firmanızı biraz daha ileriye taşımanız gerekiyor. Bizler Fabello mobilya olarak bunu, kurulduğumuz tarih olan 2000 yılından beri kesintisiz ve en başarılı şekilde gerçekleştiriyoruz. Her geçen gün biraz daha büyüyen ve kaliteli bir şekilde gelişen markamızı, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında en çok aranan ve en çok tercih edilen firma haline getirmek için 20 yılı aşkın bir süredir sizlere, en iyi hizmeti sunmak için özenle hareket ediyoruz.

Biz Ne Yapıyoruz?

Mobilya, çok geniş bir yelpazesi bulunan önemli bir sektör. Bu sebeple de seçenekleri oldukça fazla. Evinize yeni bir bakış açısı getirmek istediğiniz de veya var olanı biraz daha iyi bir hale getirmek istediğiniz zaman, elinizin altında hemen hemen birbiri ile aynı ya da muadili diyebileceğiniz ürünler bulunuyor. Biz bu “herkeste var” kuralından çıkarak tamamen kişi odaklı mobilyalar tasarlıyor ve sizler için imal ediyoruz.

Kaliteli ve işinin ehli bir çalışma ekibi ile son dönem teknolojiyi birleştiriyor, gelebileceğimiz en üst noktaya ulaşıyoruz. Ve hatta sınırları da zorlayıp modern dünyaya ayak uydurarak; modernliği mobilyalara yansıtıp çok farklı ve özgün tasarımlara imza atıyoruz. Tamamen sizin istekleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda hazırlan tasarımlarımız; özel kumaş, renk ve özel ölçü ayrıcalıkları ile siz değerli müşterilerimizin evlerini süslemek için sabırsızlanıyor.

Mobilyaları tasarlarken genellikle kalite, şıklık ve zafareti ön plana alarak tamamen özgün tasarımlar yapıyoruz. Yapılan tasarımlarda genellikle ahşap ve mermer detayları ön plana çıkıyor.  Doğallığın her zaman bir ev için, bazı kriterler bazında en iyi seçenek olduğu oldukça fazla önem verilen bir konu. Örneğin, doğanın huzur ve canlığını, evinde kim yaşamak istemez ki? Ya da doğanın sağlığını, kim her hücresinde hissetmek istemez ki ? İşte bu kriterler ve bunların yanı sıra şıklık özelliği ile de mobilya üretimlerimizde ağırlıklı olarak ahşap ve mermeri kullanıyoruz. Yeni mobilya trendlerinden esinlenerek kendimize ait olanı buluyor ve sizlere sunuyoruz.

En Özel Ürünleri İle Fabello Masko’da

Ev ya da iş yerlerinizde kaliteli ve ergonomik zamanlar geçirmek için seçeceğiniz mobilyaların ve dekorasyon çeşitlerinin hepsini en sınırsız alternatif seçenekler ile Fabello mobilya mağazalarında bulabilirsiniz. İç mekân takımları ve aksesuarları ürettiğimiz firmamız; evinizin her alanına dokunmak için özel projeler gerçekleştiriyor. Koltuk takımından tutun da, kitaplık ve lambadere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan markamız; yüzde yüz müşteri memnuniyeti mottosu ile uzun vadeli ilişkiler kurmayı kendisine vizyon edinmiştir.

Konsept üretim anlayışı ile müşterilere kaliteli hizmet veren Fabello mağazası dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko  Mobilya Kenti’nde sizleri bekliyor. Ürünleri daha yakından incelemek ve profesyonel danışmanlık almak istiyorsanız mağazamızı ziyarete gelebilirsiniz. Satın alacağınız ürünleri en uygun maliyetler ile Türkiye’nin her bölgesine gönderip kurulumunu en özenli şekilde gerçekleştirme gibi hizmetleri de size sunuyoruz. Mağazamıza gelemeyen müşterilerimiz, en güzel ürünlerimizi internet sitemiz ya da sosyal medya hesaplarımızdan inceleyip, takip edebilir.

Birbirinden farklı ev dekorasyonu ürünlerini incelemek ve satın almak istiyorsanız, buraya tıklayınız.