Reklam

MOBİLYA HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER-MOBİLYA VE MASKO HAKKINDA SORULAR

MOBİLYA HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER-MOBİLYA VE MASKO HAKKINDA SORULAR

img

Mobilya, dekorasyon ve Masko Mobilya Kenti hakkında merak ettiğiniz soruların cevaplarını blog yazımızda bulabilirsiniz.


Mobilya seçimi yapmak ve ev dekorasyonu yapmak aslında basit gibi görünse de sürece bakıldığı zaman oldukça zorlayıcı ve dikkat edilmesi gereken bir durum. Hepimiz yaşamışızdır elbette ki; en ufak bir ev dekorasyon ürününü veya aksesuarı alırken bile birden fazla düşünmüş veya diğer alternatiflerini de kontrol etmişizdir.

Bu durumu bildiğimiz için ve akıllarda kalan soru işaretlerini gidermek adına, sizlerinde aklına takılan; mobilya alışverişinizi yaparken düşünmekten kendinizi alamadığınız soruları, sizin için iç mimarlar ile görüşüp yanıtlandırdık. Sizler de bu sorulardan farklı olarak; “mobilyacılık, mobilya seçimi, mobilya seçerken nelere dikkat etmemiz gerekli, iç mimarlık desteği nedir, Masko mağazaları ve daha birçok” mobilyacı ve ev dekorasyonu ile ilgili yanıtlanmasını istediğiniz soruları editor@masko.com.tr  adresine mail atabilir ve blog halinde cevaplanmasına olanak sağlayabilirsiniz. 

Haydi şimdi gelin, sizlerden gelen mobilya, dekorasyon ve Masko ile ilgili en çok merak edilen ilk 3 soruyu cevaplayalım.

1- Bir koltuk takımı seçerken nelere bakılması gerekiyor? Kaliteli olup olmadığı nereden anlaşılır?

Koltuk takımı bir evdeki neredeyse bütün dekorasyon içindeki en önemli mobilya takımlarının başında geliyor. Aynı zamanda da en çok kullanılan mobilya olması durumu ile de bu sorunun sorulması oldukça anlamlı. Gelelim mobilyanın nasıl seçilmesi gerektiğine.. Koltuk takımı seçilirken dış görüntüsü elbette size uygun olmalı ancak dış görüntüsü kadar içi de oldukça önemli. İç aksam denilen malzemelerin, kaliteli malzemeden yapılması gerekiyor. Ucuz koltuk takımı algısına kapılmadan, kaliteli bir iç aksama sahip koltuk takımı seçerseniz, uzun yıllar kullanabilir ve doğacak olan sıkıntılarında bu sayede önüne geçebilirsiniz.

Yani koltuk takımı seçerken ilk bakmanız gereken yer sağlamlık!

Diğer bir nokta ise koltuk takımının kumaşı. Silinebilen koltuk takımı kumaşları seçer ve yatırımınızı mobilyadan yana yaparsanız; büyük bir tasarrufa girmiş olursunuz. 

2- Masko’da hangi mobilya mağazaları bulunuyor?

Masko uzun yıllardır hem Türkiye’nin hem de dünyanın en büyük mobilya çarşısı. İçinde bulunan 778 tane mobilya mağazası da devamlı olarak siz değerli müşterilerimize hizmet veriyor. Bu kadar geniş bir alana sahip olan Masko Mobilya Kenti’nde, aradığınız tüm mobilya ve aksesuar mağazasını bulabilirsiniz.

Masko Mağazalar sayfasından aradığınız tüm mağazaları görebilir ve detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

3- Yeni bir “ofis” açıyorum ve ofisimi tamamen bana özel olarak dekore edecek bir iç mimara ihtiyacım var nereden bulabilirim ?

Elbette ki bu sorumuzun cevabı da Masko. Masko Mobilya Kenti’nde bulunan yüzlerce firma arasında ofis dekorasyonu yapan ve ofis mobilyaları yapan firmalar da bulunuyor.  Bu firmalar ile iletişime geçerek, uzman iç mimar ve üretim ekipleri ile kendinize özel ofis dekorasyonu yaptırabilirsiniz.

Ofis mobilyaları satan firmalarımıza BURADAN ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda da yapılmış olan ve izlere sunulan özel ofis dekorasyonlarını incelemek isterseniz; www.masko.com.tr adresinde bulunan ÖZEL OFİS DEKORASYONLARI kısmında inceleme yapabilirsiniz.



Macitler Mobilya- Sümela Koltuk Takımı
 


Romans Bebek Odası-Lupo Kids
 


Ceviz Masa-Erono Ofis Mobilyaları
 


Horizon Bahçe Oturma Grubu-Luxury Modern Furniture
 


Mutfak 03- Cebeci İç Mimarlık
 


Silken Halı Serisi- Enza Home
 


Vita Mermer- Piraye Mobilya
 


Silivri Ofis Projesi- Macitler Mobilya