Reklam

MOBİLYA HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER 2- SİZDEN GELEN SORULAR

MOBİLYA HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER 2- SİZDEN GELEN SORULAR

img

Mobilya, dekorasyon ve Masko hakkında merak ettiğiniz her şeyi blog yazımızda bulabilirsiniz.

Mobilya sektörü göstermiş olduğu gelişmeler ile artık hem ülkemizde hem de dünyada çok önemli bir sektör haline gelmeye başladı. Bu doğrultuda da mobilyacılık sektörü, mobilya, dekorasyon ve özel dekorasyon projeleri alanında kişilerin ve potansiyel müşterilerin aklındaki sorular da bir o kadar fazlalaşmaya başladı.

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan ve mobilyadan aksesuara kadar her alanda satış ve diğer işlemleri gerçekleştiren firmaların bulunmuş olduğu Masko Mobilya Kenti hakkında ve mobilya, ev dekorasyonu hakkında merak ettiğiniz soruları editor@masko.com.tr mail adresine gönderebilirsiniz. 

Mail adresine göndermiş olduğumuz sorular, uzman iç mimarlarımız tarafından cevaplanarak Masko Mobilya Kenti’ninin internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında paylaşılacaktır.

Şimdi gelin sizden gelen soruların cevaplarını uzman iç mimarlarımızdan alalım.


Macitler Mobilya-Petra Yatak Odası

1-  Masko Mobilya Kenti tam olarak nerede?

Masko Mobilya Kenti içinde bulunan 778 tane mobilya ve aksesuar firması ile İstanbul Başakşehir’de bulunmaktadır

Masko açık adresi; Masko Mobilya Kenti Masko AVM, İkitelli OSB, Masko Mobilya Kenti, 34490 Başakşehir

Luva- Point

2- Masko’da fiyatlar ne kadar?

Masko Mobilya Kenti’nde bulunan firmalardaki ürünler değişiklik göstermektedir. Her bütçe ve fiyata göre mobilya, aksesuar ve diğer dekorasyon ürünlerini bulabilirsiniz. 778 tane firma içinden hangisi?

Natural Kitchen- Elagante

Bu sorunuzun cevabını bulmak için kendinize en uygun Masko mobilya firmasını belirlemek için web sitemizde bulunan firmaların iletişim bilgilerinden firmalar ile iletişime geçebilir veya Masko’ya gelerek firmalar ile yüz yüze görüşebilirsiniz.

Asortie- Fors Klasik Makam Odası

3- Masko Mobilya Kenti Türkiye ve yurt dışına mobilya gönderimi yapıyor mu?

Sorunuzun cevabı evet.

Starmobi- Bianca Yemek Odası

Masko Mobilya Kenti içinde bulunan firmaları koruyan bir sitedir. Bu nedenle de mobilya ve aksesuar gönderimleriniz Masko firmaları tarafından yapılmaktadır. Ancak bir genelleme yapılmak gerekirse, hemen hemen tüm firmalar Türkiye içinde mobilya gönderimi yapmaktadır.

Masko’da bulunan çoğu firmamız da belirli ülke lere gönderim yapmaktadır. Detaylı bilgi almak için mağazalar kısmından istediğiniz firmayı yazarak iletişime geçebilirsiniz. 

4- Masko mobilya Kenti’nde sadece mobilya satışı mı yapılıyor?

Hayır.

Masko Mobilya Kenti’nde bulunan firmalarda sadece mobilya satışı yapılmamaktadır. Mobilyanın yanı sıra ev dekorasyon ürünleri, tamamlayıcı aksesuarlar da bulunuyor. Aynı zamanda da Masko firmalarının çoğu özel dekorasyon projeleri de hazırlamaktadır.

Alanında uzman iç mimarlar ile çalışan firmalarımız, sizin istek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda 3D çizim desteği ile dekore etmek istediğiniz alanı hazırlayarak sizlere sunmaktadır. 

5- Mobilya kurulumunu firmalarınızda kimler yapmaktadır?

Masko firmaları vermiş olduğu hizmetin yanı sıra satış sonrası hizmeti ile de örnek gösterilen bir yerdir. İçinde bulunan firmalarından hepsinde kurulumu firma gerçekleştirmektedir. 

Gerekli anlaşmalar ve şartlar kapsamında belirlenen kurulum seçeneği için detaylı vermek için mobilya firması ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.