Reklam

Mobilya Firmaları

Mobilya Firmaları

img

Yüzlerce farklı mobilya markasını tek bir çatı altında toplamayı başaran Masko ile artık yaşam alanlarınız için tüm ihtiyacınız olan mobilyalara ulaşabilirsiniz.

Mobilya Firmaları için tek bir yer tercih etmek istiyorsanız dünyanın da tercihi olan Masko en doğru seçimlerden biri olacaktır. Yüzlerce farklı mobilya markasını tek bir çatı altında toplamayı başaran Masko ile artık yaşam alanlarınız için tüm ihtiyacınız olan mobilyalara ulaşabilirsiniz. Özgün ve modern tasarımlar dışında aynı zamanda özel olarak yaptırabileceğiniz pek çok mobilya çeşidi için sizler de Masko’yu tercih edebilirsiniz. Masko ayrıcalıklarından yararlanarak almış olduğunuz mobilyalarınız tüm Türkiye geneline ve diğer dünya ülkelerine de kargo aracılığı ile teslim edilmektedir. 

Mobilya sektörüne ait her şeyi bulabileceğiniz Masko, aynı zamanda iç mimarlık hizmetleri ve özel mobilya üretimi gibi alanlar için de hizmet sunan firmaları bünyesinde barındırmaktadır.  Masko bünyesinde yer alan mobilya firmaları ile artık hayal ettiğiniz yaşam alanlarını oluşturmanız çok daha kolay olacak.

Masko’da Kaç Tane Mağaza Var?

Masko dünya çapında bilinen ve en çok tercih edilen mobilya iş merkezi ve kenti olarak tanınmaktadır. Sadece yerli mobilya üreticilerinin değil tanınmış pek çok yabancı dekorasyon ve mobilya firmaları da yine Masko bünyesinde yer almaktadır. Masko genelinde toplamda 778 adet birbirinden farklı mobilya markası yer almaktadır. 

Sizler de gerek ofis gerekse ev için hangi dekorasyon tarzını oluşturmak istiyorsanız Masko’da istediğiniz firma ile çalışabilirsiniz. Her zaman standartları yükseltmeye devam eden Masko her geçen gün bünyesine daha fazla mobilya markasını ve mağazasını eklemektedir. 

Mobilya ve dekorasyon denildiği zaman akla gelebilecek en küçük bir ayrıntıyı bile sizler de Masko’da yer alan firmalarda bulabilirsiniz. 

Masko Mobilya Mağazaları

Türkiye’nin bütün mobilya markalarını ve mobilya üreticilerini tek bir alanda toplamayı başaran Masko aynı zamanda ihracat için de en önemli yerlerden biridir. Özellikle son dönemlerde yurt dışına gönderim ve hızlı teslimat gibi konularda yapmış olduğu atılımlar ile de adından sıkça söz ettirmektedir. 

Dev bir iş merkezi olarak tanımlanan Masko içerisinde 778 mağaza ile birlikte toplamda 540 firma yer almaktadır. Ev ve iş yerlerinin tüm mobilya ve diğer dekorasyon malzemelerini karşılayabilecek çok geniş bir kapasiteye sahiptir. Sizler de yaşam alanlarınız için tüm mobilyalarınızı Masko bünyesinde yer alan firmalardan satın alabilirsiniz.