Reklam

MOBi Mobilya| Modern Çizgiler

MOBi Mobilya| Modern Çizgiler

img

Modern mobilya ve modern ev dekorasyonunda kendini kanıtlayan ve yeni trendler oluşturan MOBİ, Masko Mobilya Kenti'nde.

Mobilya bir evi süsleyen ve de işlevsel hale getiren en önemli şeydir. İyi bir mobilya takımı ile evinizi muhteşem bir alan haline getirirken, kötü seçilmiş bir mobilya ile de var olan tüm havayı olumsuz yönde değiştirebilirsiniz. Tarzınız ne olursa olsun, mobilya kaliteli olduğu zaman, yansıttığı tarzı daha çok ortaya çıkararak çok daha iyi bir görünüm elde edilmesine sebebiyet verir. Bizler de bu yazımızda sizlere hem kaliteli hem de şık mobilya ve ev dekorasyon ürünleri tasarlayarak üreten aynı zamanda da alanlar için özel projelendirme yapan firmalarımızdan biri olan MOBİ Mobilya’yı tanıtarak yapmış olduğu kaliteli mobilyaları incelemeye alacağız.

Tavsiye; Mobi Mobilya.

Neler Yapıyor ve Nasıl Yapıyor?

1983 yılında Bursa’da kurulan MOBİ, modern mobilya ve modern dekorasyon alanında kendini var etmiş ve var etmekle kalmayıp bu alanda kendini geliştirerek en iyisi olmayı başarmış firmaların başında gelmektedir.  Şirketin kurucusu ve aynı zamanda genel müdürü olan A. Raşit Karaaslan şimdiye kadar hem birçok uluslararası önemli yarışmada ödül kazanmış bir tasarımcı hem de şirketin bünyesi altında yer alan ürünlerin tamamının tasarlayıcısıdır. MOBİ’nin 100’ün üzerinde kendini işine adamış çalışanlarıyla ve 6000 metrekare’nin üzerinde ki üretim tesisleriyle birlikte idare merkezi ve ofisleri Bursa’da yer almaktadır.

Modern mobilyacılık alanında kendini gösteren firma, üretmiş olduğu mobilya tasarımları ile birçok alanı çok daha farklı bir yer haline getirmeyi başarmıştır. Aynı zamanda da MOBİ, alana özel tasarımları ve özel projeleri ile perakende için modern tasarımlı mobilyalar üretmenin yanında MOBİ üstün kaliteli hizmetlerini ayrıca müteahhitlik projelerinde de sunmaktadır.

Tasarım aşamasından kurulumuna kadar her şeyi ile ilgilenilen projelerin, kalite ve şıklıklarına şüphe yok tabi ki!

Kalite Politikası Nedir?

Genel anlamı ile müşterisinden çalışanına, çalışanından terikçisine kadar hepsinin mutluluğu ve verimliliğini ön planda tutan MOBİ, çalışma ve yürütme stili ile farkındalığını her zaman belli ediyor. İyi bir üretimin ve kaliteli işlerin çalışanların mutluluğu olduğunu farkında olan firma, yüzde yüz müşteri memnuniyeti oluşturmak için çalışma prensiplerini oldukça sağlam bir şekilde belirlemiş.

Trendleri yakalayan ve mobilyacılık alanında kendi başarısı ile trendler oluşturan Mobi mobilya firması, dünyanın ve Türkiye’nin en üst seviye donanımlarını ve teknolojisini kullanarak mobilyalarını bir sanata dönüştürmektedir.  MOBİ, yaklaşık olarak 30 senedir Türkiye’nin modern tasarıma yönelik mobilyalarıyla yurt dışına ihracat gerçekleştirebilen ilk birkaç Türk mobilya şirketlerinden bir tanesi olmayı başarabilmiş ve bununla birlikte en saygın  uluslararası yarışmalarda ödüller kazanabilmiştir.

Masko’da Ziyaret Edebilirsiniz

Mobilya ve ev dekorasyonu ürünleri satan firmaların bir arada olduğu, kaliteli ürünleri bir arada bulabileceğiniz, dünyanın en büyük mobilya çarşısı Masko Mobilya Kenti’ne gelerek MOBİ mobilya firmasını ziyaret edebilir, ürünler hakkında detaylı bilgi alabilir ve ücretsiz olarak iç mimarlardan, mimari destek alabilirsiniz.