Reklam

Meltem Bebek ve Genç Odası| Kaliteli Yatak Odaları

Meltem Bebek ve Genç Odası| Kaliteli Yatak Odaları

img

Şık ve sağlıklı bebek odası, genç odası ve çocuk odaları için Melten Bebek ve Genç Odası firmasını ziyaret edebilirsiniz.

Bebek odası, çocuk odası ve genç odaları artık eskiye göre çok daha fazla rağbet görülüyor. Teknolojinin ilerlemesi, yapılan deneyler ve ailelerinin daha çok bilinçlenerek çocuk gelişimi üzerinde kendini geliştirmesi ile birlikte önemi artan bebek, genç ve çocuk odalarının bununla birlikte doğru orantılı olarak satışları da artmış bulunuyor. 

Bizler de bugün sizin için mobilya sektöründe kendini kanıtlamış, bu alanda birçok farkındalık kazanmış ve bu kazandığı farkındalıkları yatak odası modellerine aktararak bizler ile buluşturan Meltem Bebek ve Genç Odası firmasını tanıyacağız. 

TAVSİYE; Meltem Bebek ve Genç Odası. 

Neler Yapıyor ve Nasıl Yapıyorlar?

1985 yılında sadece bir üretim alanı ile mobilyacılık sektörüne adım atan Meltem Bebek ve Genç Odası markası, bugün hem yurt içerisinde hem de yurt dışında kalitesinden sıklık ile söz ettirmektedir. Kalite standartlarının üzerinde bir performans sergileyen firma bugün tüm üretim, bayi, lojistik, satış ve montaj ağı ile 1.000’lerce kişi. Aynı zamanda da 17.000 m2’si kapalı olmak üzere 30.000 m2 alanda üretimini yapıyor. 

“Sağlıklı gelecekler” düşüncesi ile kurulduğu andan bugünlere kadar bebek odası, çocuk odası ve genç odası üretimi yapan firma; Türkiye’de bebek ve genç odasında ilk ve tek tam otomatik boya hattını kurduğu 2008 yılından bu yana el değmeden boyadığım ürünleri, ağır metal içermeyen, anti kanserojen, anti bakteriyel, anti alerjik boyalar ile renklendirme işlemi le de sizlere sınırsız hizmet sunmaktadır.

Tamamen kendi tasarımları olan bebek ve genç odalarında sağlığı ve işlevselliği ön plana çıkartarak üretim gerçekleştiren mobilya markası, başta Avrupa, Kuzey Afrika, Orta doğu ve Asya olmak üzere birçok kıtadan alıcılar ile ürünlerini buluşturmaktadır. 

Kalite Politikası Nedir?

Bebek ve genç odası ürünlerinin üzerine kurulu bir firma olduğu ve kendini bu alanda geliştirdiği için Meltem mobilya firmasının, birçok belgesi ve sertifikası bulunmaktadır. İnsan sağlığına zararlı hiçbir madde barındırmadan ürettiği mobilyalarına ve dekorasyon ürünlerine en olarak Meltem mobilya, tamamen su bazlı boyalar kullanarak genç ve minik dostlarımızın sağlığını tehlikeye atmamaktadır. 

Aynı zamanda da ürünlerinde 7 yıl garanti bulunan firmanın, tüm ürünlerini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Masko’da Ziyaret Edebilirsiniz

Türkiye’nin birçok yerinde bayiliği bulunan ve bu bayiliklerinde hem ürün hizmeti hem de hizmet sonrası aşamaları ile müşterilerinin memnun etmeye çalışan Meltem Bebek ve Genç Odası firması, dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’nde de bulunmaktadır. En büyük şubelerinden biri olan Masko Meltem mobilyaya gelerek ürünleri daha detaylı bir şekilde inceleyebilir ve hizmetler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.