Reklam

MASKO’DA BİR TASARIM OFİSİ | RESTORATİON HOUSE

MASKO’DA BİR TASARIM OFİSİ | RESTORATİON HOUSE

img

Restoration Huse verdiği iç mimarlık desteği ve özel tasarım mobilyaları ile Masko'da sizleri bekliyor.

Modern anlamda tasarlanan ve üretilen mobilya modelleri son dönemlerde özellikle ülkemizde oldukça fazla rağbet görüyor. Modern şıklığın farklı aksesuar ve olgularla birliğinden oluşturulan ev ve ofis dekorasyonlarında aynı zamanda da önemli olan olgu “mimari tasarım”. Restoration House, profesyonel tasarım modelleri ve üretim seçenekleri ile ev dekorasyonunuza veya tüm yaşam alanı dekorasyonlarınıza sihirli bir değnek gibi dokunarak alanlarınızı bambaşka bir hale getirebiliyor. 

Mimari Tasarım Neyi Değiştiriyor?

Standart olarak üretilen mobilya modelleri her zaman kişilerin zevk ve isteklerine uygun olarak tasarlanıp üretilmiyor. Bu nedenle de yapılan ev dekorasyonu, ofis dekorasyonu veya bahçe dekorasyonu gibi örneklerde kişiler tam olarak istediğini alamıyor. 

Yapılacak olan dekorasyon örneklerinde bu nedenle de kişiye özel tasarımlar her zaman çok daha avantajlı bir hale geliyor. Kişilerin istek ve ihtiyaçlarına göre iç mimarlar tarafından hazırlanan dekorasyon örnekleri veya mobilya modelleri, Restoration House tarafından sizlere özel olarak hazırlanmaktadır.