Reklam

MASKO BAŞKANI MEHMET MUTLU, NTV FİNANS KAFE PROGRAMI KONUĞU

MASKO BAŞKANI MEHMET MUTLU, NTV FİNANS KAFE PROGRAMI KONUĞU

img

Masko Yönetim Kurulu Başkanı'mız Mehmet Mutlu, Finans Kafe programına katılarak gündemi ve mobilyacılık sektörünü değerlendirdi.

Türkiye kanallarının en çok takip edilen ve haber açısından en değer gören kanallarından biri olan NTV’de yayımlanan Finans Kafe programının bu haftaki konuğu Masko Mobilya Kenti Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu oldu.

Genel olarak pandemi sürecindeki değişimler ve Rusya’dan alınan hammadde tedarik bağlamında bir konuşma gerçekleştiren Mehmet Mutlu, mobilya ve mobilyacılık sektöre hakkında çok değerli bilgileri seyirciler ile paylaştı diyebiliriz. 

Sorulan sorularak tek tek cevap veren; program boyunca genel ana fikrin pandemi ve hammadde olmasını vurgulayan Mehmet Mutlu, Masko Mobilya Kenti’nin kendi ülkemiz ve hatta tüm dünyada yaşanan zorluklara rağmen iyi bir şekilde ilerlediğini, yine aynı kalite ile hizmet verdiğini belirtti. 

İhracatta Oldukça Öndeyiz

Hammaddeye ulaşmak konusunda zorluk çekilse bile Türk mobilyası ve mobilyacılık sektörünün başarılı bir şekilde ilerlediğini belirten Mehmet Mutlu, “İhracatımız çok ciddi arttı. 2020 ve 2021 arasında %24’lük bir büyüme sağladık ihracatta. Bu da bizlere çok büyük bir artı sağladı.” şeklinde istatistikleri ve düşüncelerini de paylaştı.