Reklam

MASKO AVM’DE BONUS KARTA +4 TAKSİT GÜNLERİ BAŞLADI !

MASKO AVM’DE BONUS KARTA +4 TAKSİT GÜNLERİ BAŞLADI !

img

Masko Avm'de Bonus karta +4 taksit mobilya kampanyası başladı. Mobilya kampanyası detayları için yazımızı okuyabilirsiniz.

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan ve vermiş olduğu fırsat imkanları ile sizlerin mobilya alış ve verişlerinizi daha kolay bir şekilde yapmanızı sağlayan Masko’dan yepyeni bir mobilya kampanyası daha geldi!

Bonus kart ile Masko Avm’den yapacağınız alışverişlerinize +4 taksit imkanı sunulmaktadır.

KAMPANYANIN DETAYLARI;

NASIL KAZANIRIM?

+4 taksit 250 TL ve üzeri taksitli alışverişlerde geçerli olacaktır.

+4 taksit 4 ile 8 arası seçmeli taksit işlemlerde geçerlidir. Kampanyada ulaşılabilecek en yüksek taksit sayısı 12 olacaktır.

DİĞER BİLGİLER

  • 1 Nisan-30 Haziran 2021 tarihleri arasında +4 taksit 250 TL ve üzeri taksitli alışverişlerde geçerli olacaktır.

  • +4 taksit 4 ile 8 arası seçmeli taksit işlemlerde geçerlidir. Kampanyada ulaşılabilecek en yüksek taksit sayısı 12 olacaktır.

  • Kampanyada “+taksit” uygulanmış en yüksek nihai taksit sayısı; beyaz eşya ve mobilya ürün grupları için 12 taksit, elektronik ürün grupları için 4 taksit; 3500 TL ve altında kalan TV ürün grupları için 12 taksit; tablet ürün grupları için 6 taksit olarak uygulanmalıdır. Cep telefonu satışları için taksit uygulanmamalıdır. BDDK’nın sektör bazındaki taksit kısıtına uyulmaması durumunda oluşacak ceza üye işyerine rücu edilecektir.

  • Kampanyaya Garanti Bonus, Garanti Bonus Business, Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartı, Miles&Smiles Garanti BBVA Business kredi kartı, Shop&Fly kredi kartları, American Express, American Express Business, Sanal Kartlar, ING Bank Bonus,TEB Bonus, TEB Bonus Business, Denizbank Bonus, Denizbank Bonus Business, Fibabanka Bonus, Fibabanka Bonus Business, Alternatif Bank Bonus, ICBC Bonus, ICBC Bonus Business kredi kartları dahildir.

  • Vadeli Taksit, Bonus Flexi, Bonus Genç, Garanti Corporate, Filo Flexi, ING Bank Bonus Business, Şekerbank Bonus, Şekerbank Bonus Business, Türkiye Finans Happy Card, Türkiye Finans Happy Card Business ve Alternatifbank Bonus Business kartlarıyla yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

  • Flexi Kart’ların kampanyaya katılımı için “EVET MASKO” yazıp, bir boşluk bırakarak kartın son 6 hanesini 3340‘a SMS gönderdikten sonra alışveriş yapılması gereklidir. SMS sistemimize ulaştıktan sonraki harcamalar dikkate alınacaktır. Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Türk Telekom için 1TL, Turkcell için 1TL, Vodafone için 0,48TL'dir. Geri dönüş SMS'leri Garanti BBVA tarafından karşılanır.

  • İptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır.

  • Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde, müşteri sliplerinde "TEBRİKLER KAMPANYAMIZDAN YARARLANDINIZ." şeklinde bir mesaj çıkacaktır. Müşteri sliplerinde mesaj çıkmaması üye işyerinin kampanyaya dâhil olmadığını göstermektedir. Lütfen kontrol ediniz.

  • Ek kartlar kampanyaya dahildir.

  • Kampanyadan yararlanmak için harcama işleminin Garanti BBVA poslarından gerçekleştirilmesi  gerekmektedir.