Reklam

Luxury Mobilya Ve Klasik Mobilya Farkı

Luxury Mobilya Ve Klasik Mobilya Farkı

img

Klasik mobilya ve luxury mobilya arasındaki farkı blog yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz. Mobilya modelleri için Masko'yu ziyaret edin.

Luxury Mobilya Ve Klasik Mobilya Farkı pek çok faktöre bağlıdır. Son dönemlerde iç dekorasyonda en çok tercih edilen mobilya grupları içerisinde luxury mobilya modelleri de yer almaktadır. Daha gösterişli ve daha şık yaşam alanları oluşturmak için sizler de yeni sezondaki luxury mobilya çeşitlerinden yana seçiminizi yapabilirsiniz.

Luxury Mobilya Nedir?

Luxury mobilya genellikle klasik mobilya kategorisi içerisinde yer almaktadır. Ancak lüks mobilya klasik mobilya modellerinden biraz daha farklıdır. Daha fazla ince detaylara sahiptir. Bunun için luxury mobilya grubunun klasik mobilyanın belirli bir bölümünde yer aldığını söylemek daha doğru olacaktır.

Her mobilya grubunun kendine has özellikleri ve bir stil anlayışı bulunmaktadır. Lüks mobilya ise genel olarak gösterişe ve estetiğe odaklı olan bir mobilya stilidir. Klasik mobilyalar genellikle ağaç ve ahşap detayların işlenmesi ile ortaya çıkmaktadır. Ancak luxury mobilya her zaman el işçiliği ve kaliteli ağaç kullanımı daha sık görülebilmektedir. El emeği mobilyalar pek çok lüks mobilya içerisinde yer alır. Oymalı ve süslemeli luxury mobilya çeşitleri genellikle salon dekorasyonu için tercih edilmektedir.

Klasik Mobilya İle Luxury Mobilya Farkı Nedir?

Klasik mobilyalar luxury mobilyalara göre biraz daha az detay dikkat çekebilmektedir. Yeni sezon klasik mobilya çeşitlerinde modern dokunuşları da görebilmek mümkündür. Ancak luxury mobilyada her zaman renk ve cila ile oyma ve ince işleme detayları standart olarak modernleşmektedir. Klasik mobilya ve luxury mobilya, işleme ve detay yönünden farklara neden olabilir.

Gösterişin ve ihtişamın daha fazla olduğu luxury mobilya çeşitleri ayrıca renk olarak da gold, beyaz, mavi ve yeşil gibi tonları da sıkça kullanmaktadır. Göz alıcı ve oldukça gösterişli bir salon ve oturma odası dekorasyonu hazırlamak için tüm detayları ile çekiciliğini belli eden luxury mobilya çeşitlerine bakabilirsiniz.

Dünyanın en büyük mobilya kenti olarak bilinen Masko içerisinde sizler de bütçenize en uygun Luxury mobilya çeşitlerine sahip olabilirsiniz. Her oda ve her dekorasyon stiline uygun olan klasik ve luxury mobilya çeşitleri ile hayalinizdeki dekorasyon stilini oluşturabilirsiniz.