Reklam

LUXURY LINE- LUXURY-KLASİK EV DEKORASYONU LİDERİ

LUXURY LINE- LUXURY-KLASİK EV DEKORASYONU LİDERİ

img

Luxury mobilya modelleri, klasik mobilya modelleri ve daha birçok farklı mobilya tarzında özel ve kişiye özel üretimler yapan Luxury Line, mobilya modellerini Masko Mobilya Kenti'nde sergiliyor.

Her sezonda belirli nedenler doğrultusunda mobilya trendlerinde ve mobilya modellerinde değişimler oluyor. Özellikle  geçtiğimiz sezonlarda ve bu sezonun bir kısmında luxury denilen mobilya akımı hakim oldu diyebiliriz. Metal, cam, mermer ve ahşabın yoğunluklu olduğu bu mobilya akımını bir kesime atfetmemek gerekiyor. Zenginlik ve ihtişam katan ürünlerin dekorasyonda bir araya getilrmesini sağlayan luxury mobilya modelleri, hemen hemen her sezonun ilk tercih edilen mobilya takımlarını oluşturuyor diyebiliriz. 

Metal ayaklı sehpalar, mermer masalar ve zenginlik gösteren koltuk takımlarının bütünselliği ile ortaya çıkan bu mobilya tarzı, daha çok klasik dekorasyon sevenlere hitap ediyor. Ancak! Lüks mobilya modelleri ve klasik ev dekorasyonu sadece luxury modelleri ile yapılmıyor. Klasik mobilya ve avangard mobilya da, klasik seçenlerin tercihi olabiliyor. 

FIRAT KAHVERENGİ KOLTUK TAKIMI

Ve hatta son zamanlarda bakıldığı zaman klasik mobilya ve avangard mobilya modelleri, luxury mobilyaya göre daha çok tercih ediliyor. Altın renginin, işlemelerin, oymaların, el işçiliğinin ve geometrik modellerin daha fazla hakim olduğu klasik-avangard mobilya modelleri; vintage ve retro tarzların tamamlayıcı olduğu için yeni dönem akımlarında en çok seçilen mobilyaların tarzını oluşturuyor. 

LÜKS AMENNO GENÇ ODASI

Kadife kumaşının, ahşap detayların, varakların hakim olduğu, daha gösterişli koltuk takımları, yemek odası ve yatak odası takımlarının hakim olduğu klasik mobilya dekorasyonunda, birçok üretim yapan firma bulunuyor. Ancak önemli olan ve dekorasyonunuzu tamamlayacak olan bu üretici firmalar arasından en kaliteli, en uygun fiyatlı mobilyayı bulmak.

LÜKS LANDERO LUXURY YEMEK ODASI

Ev Dekorasyonunda Kaliteli Marka

Luxury Line mobilya mağazası, luxury salon dekorasyonu ve hatta luxury ev dekorasyonunda olduğu gibi klasik ev dekorasyonu, avangard ev dekorasyonunda da bir lider marka olma yolunda ilerliyor. 2020 mobilya sezonu trendlerini belirleyen yüzlerce mobilya modelinde imzası bulunan Luxury Line mobilya mağazası, dünyanın her yerine mobilya gönderimi yapıyor.

Ayrıca, kişiye özel mobilya üretimi yapan mobilya mağazası, mimarlık desteği ile evinizin her köşesine dekorasyon projesi uygulayarak sizlere sunuyor. Kaliteli, şık ve kullanışlı mobilyaların hakim olduğu Luxury Line mağazasında, sergilenen klasik yemek odası, modern yatak odası, avangard salon takımı gibi birçok farklı mobilya takımını daha yakından inceleyebilirsiniz. 

DRONE BAHÇE KOLTUK TAKIMI

Uzun yıllardır, mobilyacılık sektöründe ve kendi alanında başarılı birçok projeye imza atarak hem iç yaşam alanlarınızı hem dış yaşam alanlarınızı daha yaşanılır ve şık bir hale getiren Luxury Line mobilya, konsept mobilya modelleri ile, Masko Mobilya Kenti’nde sizleri bekliyor.