Reklam

Lupo Kids'te Tüm Ürünlerde %25'e Varan İndirim Fırsatı

Lupo Kids'te Tüm Ürünlerde %25'e Varan İndirim Fırsatı

img

Çocuk odası, bebek odası ve genç odalarında %25'e varan indirim kampayasından yararlanmak için Masko'da bulunan Lupo Kids mağazasına uğrayabilirsiniz.

Dönemin değişimi ile  birlikte anne ve babalar artık bebek odası, çocuk odası ve genç odasının, onların üzerinde ne kadar büyük bir etkisi olduğunu fark etmeye ve bu farkındalık üzerinden oda dekorasyonu yapmaya başladı. İşte Lupo Kids’te bu düşünce sisteminden yola çıkarak 1980 yılında mobilyacılık sektöründe kendini göstermeye başladı. 

İlk olarak Emreler Mobilya ismi ile sektörde faaliyete başlayan Lupo Kids daha sonra, 1997 yılında Lupo Kids adı ile 0-24 yaş arasındaki kişiler için üretimler ve özel üretimler gerçekleştirmeye başladı. 

Her türlü tarz, model ve akıma uygun olarak bebek odası, çocuk odası ve genç odası tasarlayarak sektör hayatına devam eden Lupo Kids, kaliteli ve başarılı ürün modelleri ile yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlamayı başarmıştır.

Lupo Kids’de İndirim Başladı

Masko Mobilya Kenti’ne gelerek ulaşabileceğiniz ve dilediğiniz ürünü daha yakından görebileceğiniz Lupo Kids’te indirimler devam etmektedir. İstediğiniz her üründe % 25’e varan indirimler ile sizlere yardımcı olmaya çalışan firma, kaliteli ve şık ürünleri ile çocukların, bebeklerin ve gençlerin gelişimine etki etmeyi ve olumlu anlamda farkındalık yaratmayı hedeflemiştir. 

% 25’e varan indirim kampanyasından yararlanmak ve daha detaylı bilgi almak için Masko Lupo Kids mağazasına uğrayabilirsiniz.