Reklam

Lucca Luxury| Hayallerinden Esinlendik

Lucca Luxury| Hayallerinden Esinlendik

img

Luxury ve Art-Deco tarzının mobilya ve dekorasyona en iyi yansıması olan Lucca Luxury, Masko Mobilya Kenti'nde.

Dönemin özelliklerinden mi kaynaklanıyor bilinmez, bu dönemde mobilya zevk ve istekleri oldukça değişti. Klasik mobilya modern mobilyaya, modern mobilya ise daha özel olan luxury tarza dönüşüyor. Luxury mobilyalar ve luxury dekorasyonlar, kişilerin gösterişli tavrını ön plana çıkarıyor diyebiliriz.

Lucca Luxury, Bu Tarzın Öncüsü

1964 yılında Erdal Mobilya ismi ile faaliyete başlayan Lucca, günümüze kadar luxury, art-deco gibi tarzların öncüsü olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. Tasarlamış olduğu luxury mobilyalar ile müşterilerin memnuniyetini kazanan firma, “Hayallerinden Esinlendik” sloganı ile sektör hayatına devam etmektedir. Duvar kağıdından halı, masadan koltuk takımına her türlü ürünü bünyesindeki deneyimli ve özgün iç mimarlar ile tasarlayarak sizler ile buluşturan Lucca Luxury; otel, villa, restoran gibi iç mekanlar içinde, özel iç mimar projeleri ve tasarımları gerçekleştirerek sizler için en iyi olanı sunmayı hedeflemektedir.

Luxury Tarz Tam Olarak Nedir?

Genel olarak özgünlüğün temel alındığı luxury dekorasyonda gösterişli mobilyalar ile göz alıcı ortamlar yaratmak temeldir. Luxury tarzın en büyük özelliklerinden bir tanesi de dikkat çekici mobilyaların kullanımı olabilir. Genellikle işlemeli ve oymalı mobilyaların yanı sıra, mermer mobilya ve metal mobilyaların da kullanımı luxury diğer bir adı ile lüks dekorasyon için kaçınılmazdır.

Farkın ve şıklığın yoğunluğunun fazlaca hissedildiği bu alanlar, dizayn ve dekorasyonda kaliteli mobilyalar seçmeye bizi yönlendiriyor. İşte tüm bu kalite ihtiyacını gerek ürünleri ile gerekse de tasarımları ile karşılayan Lucca, sektörün bu alanında en çok tercih edilen firma olmayı başarmıştır.

Lucca ve Lucca Ürünlerine Nereden Ulaşabilirim?

Çok uzun zamandır mobilyacılık sektöründe olup da bu kadar büyük bir marka haline gelmeyi başaran ve başarısına da her geçen gün farklı maddeler ekleyen Lucca, teknoloji ve yeni gelişimler ışığında mobilya tasarım ve üretimlerini aynı zamanda da projelendirmelerine devam etmektedir.

Eğer sizler de Lucca Luxury tasarımlarını daha yakından görmek ve ücretsiz iç mimar desteği almak istiyorsanız, dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti’nde Lucca Luxury’i bulabilirsiniz. Masko Mobilya Kenti 7B Blok No: 57-59-61 adresinde sizleri bekleyen Lucca, aynı zamanda da Masko Mobilya Kenti’nin internet sitesinden veya kendi internet sitesinde de sizlere hizmet vermektedir.