Reklam

Kuşaklarca Süren Modern Mobilya Anlayışı; Dizayno Mobilya

Kuşaklarca Süren Modern Mobilya Anlayışı; Dizayno Mobilya

img

Masko mobilya Kenti dendiği zaman ilk akla gelen firma olan Dizayno mobilya firmasını ziyaret edebilirsiniz.

Son dönemlerin en çok tercih edilen mobilya ve dekorasyon türünün başında modern mobilya ve modern dekorasyon geliyor. Sadeliğin şıklık ve konfor ile birleşerek harmanlandığı ve aynı zamanda da sizlere sunulduğu modern mobilya modellerinde; çok fazla seçenek bulunduğu için doğru ve güzel olanı bulmak biraz zorlaşıyor. 

Dizayno İle Modernlik

Modernliğin ve modern projelerin Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden biri olan Dizayno, babadan oğula geçen bir el becerisi ve başarı hikayesi ile bugünlere kadar başarılı bir şekilde gelerek Türk mobilyacılık sektöründe varlığını sürdürmeye devam etmektedir. 

Başlamış oldukları terzilik sektörünü her zaman bir adım öteye taşıyarak daha da ileriye götürmeyi amaçlayan ve bunu başaran Dizayno, 2004 yılından itibaren mobilyacılık sektörünün devi olmayı sürdürmektedir.

Masko’da Modern Mobilya Mağazası

Dizayno, 1952 yılında kurulmuş olan bir aile şirketidir. Mobilyacılık alanında yapmış olduğu atılımlar deneyimleri çağdaş düşünce ve çağdaş teknoloji ile birleştirerek birinci sınıf malzeme ve ürünlerden dekorasyon ve ürün kataloglarını oluşturmayı başarmıştır. 

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’ndeki modern mobilya firmaları arasında en çok öne çıkan firmalardan biri olan Dizayno, 20A Blok No:23 adresinde sizlere hizmet vermektedir. 

Yemek odasından yatak odası takımı, koltuk takımından tv ünitesine kadar birçok ürün yelpazesi bulunan Dizayno, aynı zamanda da dekorasyon projeleri ve düğün paketleri ile ihtiyacınız olan hizmetten çok daha fazlasını size sunmaktadır. 

Sizler de Masko’da bulunan Dizayno mağazamızı ziyaret edebilir veya iletişim bilgilerinden ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Konforun, şıklığın ve ergonominin adresi olan Dizayno, hayatınızdaki yaşam alanlarına dokunarak farklı bir bakış açısı sunmakta ve aynı zamanda da konforunu ön plana çıkarmaktadır.