Reklam

Kurumsal Kimliğinizin Kurucusu Ofis&Ofis Olsun

Kurumsal Kimliğinizin Kurucusu Ofis&Ofis Olsun

img

Ofis&Ofis Mobilya-Dekorasyon, sıkıcı çalışma alanlarınızı dönüştürerek en verimli ve en şık hale getiriyor. Gelin hep birlikte bu değişim ve dönüşümü inceleyelim.

Yeri geldiğinde evlerimizden daha fazla vakit geçirdiğimiz ofis ya da bürolarımızda elbette ki daha verimli bir çalışma ortamı hazırlamamız gerekiyor. Bu nedenle de çalışma alanlarımızda kullanmış olduğumuz mobilyaları daha dikkatli ve düzenli bir halde seçmemiz lazım. Ergonomik, sağlıklı ve aynı zamanda şık seçilen ofis mobilyaları ya da herhangi bir meslek grubuna ait büro mobilyaları, o işyerinde çalışan kişilerin daha verimli, daha istekle çalışmalarını etkileyecek başlıca unsurlardan bir tanesidir. 

Biz Ofis&Ofis markası olarak da bunu bildiğimiz için 2000 yılından beri, sizlerin daha verimli ve daha sağlıklı bir çalışma ortamına sahip olmanız için mobilyacılık sektöründe bu alana yöneldik ve sizlerin de memnuniyeti sayesinde kendimizi daha fazla geliştirmeyi başardık. Kurumsal çizgimizden hiçbir şekilde taviz vermeden sadece sizin ihtiyaç ve istekleriniz doğrultusunda hareket ettiğimiz zaman çok iyi bir koordinasyon içerisinde olduğumuzu anladık ve bu nedenle de sadece “sizin” fikirlerinize önem verdik.

Biz Neler Yapıyor Ve Sizinle Nasıl Buluşuyoruz?

Ofis&Ofis Mobilya, ofis mobilyaları üretmek ve projelendirme yapmak amacı ile kurulmuş bir markadır. 2000 yılından beri sıkıcı iş yerlerine dokunarak bir nebze olsun işyerini renklendiren ve aynı zamanda da daha verimli bir çalışma ortamı sağlayan firma, çalışma disiplininden ödün vermeden iş verenler için ve çalışanlar için en doğru ve en güzel olanı bulmayı amaçlamıştır. Ofis ve büro mobilyalarının yanı sıra okul, hastane, kütüphane gibi kamusal ya da özel alanlarında projelendirmesi görevinde bulunan Ofis&Ofis, yüzlerce ürün ve proje yelpazesi ile hem yurt içerisinde hem de yurt dışında çok önemli projelere imza atmıştır.

Ürünlerimizin Kalitesi Nereden Geliyor?

Bir işyerinde ihtiyaç olacak tüm ofis ürünlerini en kaliteli hammaddelerle birlikte tasarlamakla kalmayıp son teknolojik malzemeler ile de üretimini yapıyoruz. Yüzlerce hatta binlerce çeşit makam koltuğu takımı, bekleme koltuğu, kanepe ve bunun yanı sıra vip makam takımı, banko, çalışma grupları gibi ürünlerin bulunduğu ürün yelpazemizi her türlü ihtiyaç özel sunan bir markadır.

Müşterilerimizin duyduğu güveni hiç bir şekilde sarsmadan var olduğumuz bu alanda, ihtiyaç ve istekleri en iyi şekilde projelendiren Ofis&Ofis firmanı, tüm bunların yanında sizlere şıklık garantisi de veriyor. Çünkü biliyoruz ki, bir iş yerine ilk girdiğimiz zaman dikkat edeceğimiz en temel şeylerden bir tanesi de o ofisin ne kadar düzenli ve aynı zamanda da ne kadar şık olduğudur. Kesinlikle iş yeri ciddiyetini bozmadan ve kurumsal kimliğe hiçbir zede vermeden şıklı ve tasarım ile sizleri her zaman bir adım daha öne çıkaracak olan Ofis&Ofis, yapmış olduğu tüm şık tasarımları ile bütün ofis tiplerine uyum gösterebilir.