Reklam

KURUMSAL BİR OFİS İÇİN “BLACK OFİS”

KURUMSAL BİR OFİS İÇİN “BLACK OFİS”

img

Klasik makam takımından çalışma gruplarına kadar tüm ofis mobilyaları için Black Ofis'i ziyaret edebilirsiniz. Black Ofis, Masko Mobilya Kenti'nde.

Ofis ve dekorasyonları da en az ev dekorasyonları kadar önem taşır ve dikkatli bir şekilde seçimi yapılması gerekmektedir. Çünkü ofis dekorasyon ve ofis mobilya tercihleri sizlerin kurumsal kimliğinizi oluşturur ve aynı zamanda da iş yerinizin ciddiyetini ortaya çıkarır. Bu nedenle de ofis mobilyası seçimi yaparken belirli kriterlere uymak ve bu kriterler çerçevesinde ofis dekorasyonunuzu şekillendirmeniz gerekiyor.

Black Ofis Kalitesi İle Kurumsal Kimliğinizi Oluşturabilirsiniz !

Black Ofis çok uzun zamandır mobilya alanında tasarım ve üretim gerçekleştiren ve aynı zamanda da ofis dekorasyonu tasarlayan bir mobilya firmasıdır. Özellikle makam odası takımları alanında kendini geliştiren ve ofisiniz için en ideal olanı sizlere sunan Black Ofis; makam takımlarından personel çalışma masalarına, bankolardan toplantı masalarına kadar her alanda üretim ve tasarım gerçekleştirmektedir. 

Makam Odası Takımları

Makam odaları, kurumsal kimliğin net ve keskin bir şekilde belirlendiği mobilya grupları arasına girmektedir. Özellikle klasik makam odası takımı modelleri, özel olarak tasarlanmakta ve sizlere sunulmaktadır.

Makam odası takımları nasıl seçilmektedir ?

Makam odası renkleri özellikle koyu renklerde ve daha ağır bir görüntüde olmalıdır. Çünkü bu tip “klasik makam takımı” ofis mobilyası modelleri, sizleri daha ciddi ve ağır göstereceği için gelen misafirleriniz üzerinde çok daha kurumsal bir etki bırakmanıza neden olur.

Özellikle işleme detaylı olan klasik makam takımları son zamanlarda çok daha fazla tercih edilmektedir.

Personel ve çalışma grupları nasıl seçilmelidir?

Bir iş yerinde iyi bir verim almak için ilk yapmanız gereken şey çalışma arkadaşlarınızın iyi koşullarda çalışmasını karşılamanız gerekmektedir. Yapılan bilimsel araştırmalar gösteriyor ki, bir ofisin renginden seçilen sandalyeye kadar her şey, personellerin psikolojilerini doğru orantılı olarak da çalışma verimlerini etkiliyor. 

Sizler de personel ve çalışma gruplarınızı seçerken en çok dikkat etmeniz gereken şey, modellerinizi,n ergonomik yapısı olmalı. Black Ofis, uzun yıllardır bu alanda olmanın vermiş olduğu özgüven ve deneyim ile en ergonomik ve aynı zamanda da en şık çalışma gruplarını üretmektedir. 

Sistematik olarak hesaplanan çalışma grupları, kişilerin boy-kilosu ile orantılı olarak üretilmekte ve sizlere sunulmaktadır.

Terletmeyen, yakmayan ve hava alan kumaşlardan tasarlanan personel ve çalışma takımları sadece “bir insanın ergonomik vücut” ölçülerinde hazırlanmaktadır.