Reklam

Küçük Ev Dekorasyonu

Küçük Ev Dekorasyonu

img

Küçük Ev Dekorasyonu önerileri ile artık yaşam alanlarınızı daha minimal bir şekilde dekore edebilirsiniz.

Artık artan nüfusun da etkisi ile şehirlerde evler biraz daha küçük olarak tasarlanıyor. Sizler de küçük bir eviniz var ise sizlere sunacağımız tüyolar ile yaşam alanınızı hem daha şık hem de daha kullanışlı olarak dekore edebilirsiniz. Küçük ev dekorasyonu önerilerimiz sayesinde artık evinizi daha estetik olarak dizayn edebilecek ve daha pratik bir alan haline dönüştürebileceksiniz.

Küçük Ev Dekorasyonu İçin Tavsiyeler

Ferahlık İçin Açık Renklerden Faydalanın

Küçük ev dekorasyonu ile ilgili ilk olarak dikkat etmeniz gereken konu renklerdir. Alanların daha ferah ve geniş durması için önceliğiniz her zaman açık renklerden yana olmalıdır. Küçük alanların gün ışığından da yararlanabilmesi için beyaz ve bej en avantajlı renklerden biri olacaktır. Açık tonlardaki tüm renkleri tercih ederek hazırladığınız dekorasyonu da daha fazla ön plana çıkartabilirsiniz.

Kompakt Mobilyaları Tercih Edin

Mobilyalar evlerimizin olmazsa olmazı. Hem yatak odası hem de salon ve oturma odası için tercih edeceğiniz kompakt mobilya modelleri küçük ev dekorasyonu için en uygun seçimlerdendir. Kompakt mobilyalar işlevsel çözüm sunduğu için alandan da büyük bir tasarruf sunmaktadır.

İşlevselliği Ön Planda Tutun

Küçük ev dekorasyonu hazırlarken önceliğiniz her zaman alandan en yüksek verimi almak olmalıdır. Bunun için de işlevselliği olan ve demonte olarak alana yerleştirebileceğiniz mobilyaları tercih edebilirsiniz. Özelikle küçük ev içerisindeki ölü alanların değerlendirilmesinde işlevselliği ön planda olan mobilyalar en yüksek konforu da sunacaktır. Yatak odası için yaptıracağınız dolaplar, mutfak rafları sizlere ekstra depolama alanı da sunacaktır.

Işıklandırma Ve Duvar Dekorasyonu

Küçük ev dekorasyonu için ışıklandırma sistemi oldukça önemlidir. Alanı daha aydınlık göstereceğiniz bölgesel aydınlatma sistemleri ile küçük alanların daha geniş durmasını sağlayabilirsiniz. Duvar dekorasyonu da yine küçük evlerde değerlendirebileceğiniz detaylardandır. Alandan kazanarak dekorasyonu duvarlarda kullanabilirsiniz. Masko’da iç mimarlık hizmeti sunan firmalar ile küçük evler için özel dekorasyon yaptırabildiğiniz gibi kendi dekorasyon fikirleriniz için Masko mobilya modellerine bakabilir, istediğiniz ölçü ve renklerde ürettirebilirsiniz.