Reklam

KONFOR MOBİLYA'DA BÜYÜK SONBAHAR İNDİRİMİ

KONFOR MOBİLYA'DA BÜYÜK SONBAHAR İNDİRİMİ

img

Konfor Mobilya, "Büyük Sonbahar İndirimi" ile Masko Mobilya Kenti'nde.

Konfor Mobilya’da “Büyük Sonbahar İndirimi” tüm ürünlerde %40 indirime ek 4000 TL’ye varan anında indirim fırsatıyla başladı!

19.09.2020-30.11.2020 tarihleri arasında ürünlerin fiyat listelerinde yer alan “İndirimli Perakende Fiyat” sütunu geçerli olacaktır.

Her 9500 TL’lik alışverişte 1000 TL anında indirim yapılacaktır.

Kampanya dahilinde Hillary Tüm Seri, Espanse Koltuk Takımı Nersa Koltuk Takımı Marlon Koltuk Takımı - Janine Koltuk Takımı, Savey Köşe, Preston Köşe ve tüm tamamlayıcı ürünlerde (Sehpa, kitaplık ve dresuarlar) %50 indirim uygulaması yapılacaktır.

Bu büyük indirim belki de mobilyacılık sektörünün en büyük indirimleri arasında başı çekiyor! Pandemi sürecinden dolayı evliliklerini veya evini yenileme işini erteleyenler için ertelenmeyecek bir fırsat. Konfor Mobilya mobilya kampanyasından faydalanmak için Konfor mağazalarına uğrayabilirsiniz. 

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’nde yine en büyük showroomlarından biri bulunan Konfor Mobilya, Masko Konfor şubesinde gelerek indirimli mobilyaları daha yakından görebilir ve mobilya kampanyası hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.