Reklam

Koltuk Kaplama- Koltuk Döşeme Yenileme

Koltuk Kaplama- Koltuk Döşeme Yenileme

img

Koltuk Kaplama- Koltuk Döşeme Yenileme sayesinde bütçenizi sarsmadan mobilyalarınızı yenileme şansına sahip olabilirsiniz.

Mobilya döşemeleri ve kaplamaları kullanıma göre zaman içerisinde yıpranarak eskiyebilir. 

Yeni bir mobilya almak yerine, pek çok farklı model ve renk seçeneği arasından seçim yaparak koltuk kaplama- koltuk döşeme yenileme işlemi yaptırabilirsiniz. 

Koltuk Döşeme Modelleri Ve Renkleri

Koltuk döşeme modelleri ve renkleri sayesinde evinize küçük ancak etkili bir dokunuş yapabilirsiniz. Koltuklarınızın ve mobilyalarınızın yepyeni ve çok daha şık durmasını sağlayacak döşeme ve koltuk kaplama modelleri içerisinden seçiminizi yapabilirsiniz. 

Koltuk kaplama sonrasında mobilyalarınız tamamen yepyeni bir görünüm kazanabilir. Bu da sizleri yeni bir mobilya için yapacağınız masraftan kurtaracaktır. Üstelik koltuk kaplama- koltuk döşeme yenileme sırasında deri, tay tüyü, süet veya dilediğiniz kumaş modellini de tercih etme şansına sahip olabilirsiniz. 

Tay Tüyü Koltuk Kaplama Fiyatları

Tay tüyü koltuk kaplama fiyatları kumaşın kalitesine ve koltuğun büyüklüğü ile mobilya sayısına göre farklılık gösterebilmektedir. Koltuk kumaşı veya kaplaması denildiği zaman akla ilk olarak tay tüyü kumaş gelmektedir. 

Hem oldukça şık durması hem de yumuşak ve dayanıklı yapısı ile sizler de koltuklarınızı yenilerken tay tüyü kumaş çeşitlerini tercih edebilirsiniz. 

Koltuk kaplama- koltuk döşeme yenileme sırasında tercih edeceğiniz tay tüy kumaşlar, pratik temizlik ve hijyenik kullanım imkanı da sunabilmektedir. 

Eski Koltuk Kaplama Modelleri

Eski koltuk kaplama modelleri ile mobilyalarınızı yenilerken, bambaşka bir görünümde olmalarını sağlayabilirsiniz. Üstelik koltuk kaplama- koltuk döşeme yenileme sırasında mobilyalarınızın iskelet ve süngerleri de kontrol edilerek gerekli onarımlar da yapılabilmektedir. 

Sizi yansıtan renk ve modellerdeki koltuk kumaşları içerisinden seçiminizi yaparak en moda olan dekorasyon stillerini daha ucuza hazırlayabilirsiniz. 

Zevkinizi yansıtabileceğiniz dekorasyon stillerini oluştururken eskimiş koltuklarınızın yenilenmesi için, mutlaka koltuk kaplama ve döşeme yenileme işlemlerine öncelik vermelisiniz. 

Yaşam alanlarınızın havasını değiştirerek kendinizi daha konforlu ve huzurlu hissedeceğiniz bir ev dekorasyonu oluşturabilirsiniz. 

Masko bünyesinde yer alan koltuk kaplama ve döşeme yenileme firmalarını tercih ederek bu işi uzmanlarına bırakabilirsiniz.