Reklam

KlasikMobilya'da Bir Dünya Markası Asortie

KlasikMobilya'da Bir Dünya Markası Asortie

img

Klasik mobilyada Türkiye'den çıkan bir dünya markası Asortie Mobilya Masko'da yaşam alanlarınıza değer katıyor.

Mobilya tasarımında dünyanın öncü ve lider markalarından birisi olan Asortie Mobilya dünya markası olarak ününü her yere taşıyor. Geçmişten günümüze klasik mobilya ile çağımızın modern dünyasına uygun mobilya anlayışını birleştirerek mobilya dünyasında ilk olmayı hedefliyor.

Asortie Mobilya bu amaçla ne geçmişten koparak kendini geçmişin kalitesine kapısına kapıyor ne de sadece modern dünyanın yenilikleriyle yetiniyor. Asortie Mobilya geçmişle bütünleşen klasik mobilyayı günümüzün modern dünyasıyla buluşturarak ortaya estetikle harmanlanmış mobilyalar ortaya çıkarıyor. Asortie Mobilya’nın amacı, ülkemizin kültürel dokusunu ve mirasını en çok zaman geçirdiğimiz alanlarda yani mobilyalarımızda işleyerek tanıtımını en güzel şekilde ve yerinde yapmaya çalışıyor. 

Sadece kendi ülkemizde değil dünyanın pek çok ülkesine satışı yapılan Asortie Mobilya tün dünyada kendini en iyi şekilde sembolize etmeye çalışıyor. Doğusuyla batısıyla dünyanın bir ucundan diğer bir ucuna satım işlemi gerçekleştiren lider mobilya markalarından birisi olan Asortie Mobilya’yı böylece tüm dünya tanımış oluyor. Avrupa ülkeleri dışında Afrika gibi doğu ülkelerine de ürün ihracatı yapan firma böylece mobilya alanında dünyanın bir numaralı firması olmayı hedefliyor. Klasik mobilya ile zamanın modern mobilyasının birleşimi ile ortaya çıkan çağa özgü tarz mobilyalar ile Asortie mobilya mobilyada sıra dışı vizyonu ile ün salmayı başarıyor.

Peki Neden Klasik Mobilya?

Klasik mobilya neden ürünlerimizde ağırlık basıyor diye soracak olursanız bunun cevabını şöyle özetleyebiliriz, Klasik ürünler dünya var olduğundan bu yana modası geçmeyen ve en çok uzun ömürlü olan ürünlerden birisidir. İster ev eşyası ve mobilyada olsun, ister giyim kuşam ve yaşam tarzında olsun klasiklik daima geçmişten geleceğe varlığını sürdüren bir durumdur. Bu düşünceden yola çıkarak biz de ürünlerimizi klasik tarzın ışığında tasarladık. Ancak bunu yaparken günümüzün ihtiyaçlarını da hiçbir zaman geri plana atmadık.

Aksine günümüzün ihtiyaçlarını hesap ederek fakat geçmişten de kopmayarak çizgimizi devam ettirdik. Bu bağlamda tasarımlarımızı klasik ve modern çizgide devam ettirdik. Böylece ortaya minimal ve sıra dışı tarz ve stillerde ürünler ortaya çıkararak mobilyada özgün tasarımlarla bir numara olmaya çalıştık.

Mobilya da En Çok Hangi Ürünleriniz İlgi Görmekte?

Mobilya satışında ihtiyaçlar nispetinde tüm ürünlerimizi büyük bir beğeni görerek ilgi toplasa da en çok satışı yapılan ürünlerimiz içinde başta oturma gurupları ve yemek odası takımları en son olarak da yatak odası takımları ilgi görmektedir. Zamanın büyük çoğunluğunun geçirildiği salon ya da oturma gurupları en çok ihtiyaç görülen ürünlerimizdendir. Bu amaçla oturma guruplarımız daha sık satılmaktadır. Biz de bundan yola çıkarak oturma guruplarında farklı beğenileri de göz önünde bulundurarak modern ve klasik tarzın birleşimini esas alarak farklı tasarımda pek çok ürünler tasarladık.

Ürünlerini Görmek İçim Asortie Mobilyayı Ziyaret Edebilirsiniz

Ürünlerimizdeki mükemmel tasarım ve estetiği yakından görmek için Asortie Mağazalarına uğrayarak ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Görmenin yanı sıra dokunarak ve hissederek ürünlerimizdeki kaliteyi anlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman size en yakın Asortie Mağazasına uğrayarak merak ettiğiniz ürünlerin tasarımlarına göz atabilirsiniz. Mağazamıza gitmeye zaman bulamayan kişiler online olarak sitemize giriş yapabilir ve buradan da ürünlerimiz hakkında fikir edinme imkanı bulabilirler.

Çeşitli model ve tasarımda çok sayıda Asortie markalarını ve tasarımlarını görmek için sizi asortie masko mağazasına ve www.asortie.com web sitelesine davet ediyoruz. Ayrıcalıklı ve sıra dışı çizgi ve tasarımlarla süslenen mobilya ürünleri ile dünya markası olma yolunda hedeflerini yükselten yenilikçi firmamız la sizleri tanışmaya davet ediyoruz.