Reklam

Klasik Perde Dekorasyonu

Klasik Perde Dekorasyonu

img

Hem işlevsel olması hem de dekorasyonun klasikliğine uyum sağlaması konularına dikkat edilerek perdeler dizayn edilmelidir.

Klasik Perde Dekorasyonu klasik yaşam alanlarında oldukça önem taşıyan bir dekor unsurudur. Şık ve eşsiz bir dekorasyon yapabilmek için perde modellerinde doğru seçimler yapılması önem taşır. 

Yaşam alanlarında kullanılan ve günümüzde dekorasyonlara göre tercih edilen birçok farklı perde modeli mevcuttur. Bu nedenle doğru seçimler yapılması ve klasik olan dekorasyonlarınıza uyum sağlayacak modellerin kullanılması önem taşır.

Tüllü perde, fon perde, kumaş ve stor perdeler klasik perde modelleri arasında yer alırken kişilerin zevklerine göre farklı tasarımlarla sergilenirler. Fonları, desenleri ve modelleri kendi içlerinde ayrılan perde çeşitlerinden genellikle klasik dekorasyonlarda fonlu ya da otomatik storlu olan perdeler tercih edilir.

Fonlu Perde Modelleri

Klasik perde dekorasyonlarında sıklıkla tercih edilen fonlu perde çeşitleri normal tüllerden oluşur. Genel olarak iki kanat şeklinde tasarlanan fonlu perdeler kalın desenli ya da farklı renkte fonlar oluştururlar. Perdelerin dökümlü tasarımlarda kullanılması ise klasik yaşam alanlarına farklı bir hava katacaktır. Geçmişten günümüze kadar kullanılan fonlu perde modelleri şık ve lüks yaşam alanlarının oluşturulmasına yardımcı olurken aynı zamanda klasik dekorasyonlarda da avantajlar sağlayan modeller arasında yer alır. Dekorasyona katacağı şıklık yanı sıra kullanışlı modellerdir.

Otomatik Stor Perde Modelleri

Kendinden otomatik ve güneşlikli olan otomatik stor perde modelleri günümüzde klasik yaşam alanlarında tercih edilen perde çeşitleri arasında yer alır. Motorlu olmalarından pratik bir kullanım olanağı sunan otomatik stor perdeler tek komut ile kolaylıkla açılır ve kapanabilir. Genellikle lüks yaşam alanlarında tercih edilen otomatik storlar klasik dekorasyonlarda da sıklıkla kullanılır.

Klasik perde dekorasyonları arasında kullanılan perde modelleri dışında birçok farklı modelde mevcuttur. Yaşam alanlarında yer alan mutfak, yatak odası ve salon gibi kısımlara uygun perde modelleri farklılık gösterirken zevkinize göre klasik perde dekorasyonları oluşturabilirsiniz. Masko firması klasik perde dekorasyonlarında ihtiyacınız olan tüm modellere ulaşmanıza yardımcı olur. Tüm perde modellerini inceleyebilir ve ihtiyacınıza yönelik olan perde çeşidini temin edebilirsiniz.