Reklam

KLASİK MOBİLYADA DÜNYA DEVİ | SARIÇAM MOBİLYA

KLASİK MOBİLYADA DÜNYA DEVİ | SARIÇAM MOBİLYA

img

Klasik mobilya alanında hizmet veren Sarıçam Mobilya, Masko Mobilya Kenti'de sizlere hizmet vermektedir.

Klasik mobilya, eski dönemlerden günümüze gelerek biraz da modernleşen ve yapıda olan mobilya çeşitleridir. Her insan için uygun olmayan bu mobilya ve dekorasyon tarzı, daha çok özel zevklere sahip olan ve nostalji seven kişilerin daha çok tercihi olabilir. 

Türkiye’de oldukça sık kullanılan klasik mobilya modelleri ve klasik dekorasyonlar; özel işçilik ve dönemsel özelliklerin birleşerek farklı bir havaya bürünüp evlerimize girmiş halidir diyebiliriz. 

Ahşabın, kumaşın el emeği ile işlendiği klasik mobilya modelleri, retro havası ile evlerinize farklı bir bakış açısı getirmektedir.

Tavsiye; Sarıçam Mobilya

1981 yılından itibaren mobilyacılık sektöründe olan Sarıçam Mobilya firması, klasik mobilya alanında Türkiye’yi yurt dışında da temsil etmektedir. Kuruluş tarihinden bu yana, uzman kadrosuyla mobilya sektöründe gerçekleştirdiği projeleriyle faaliyetlerine devam eden Sarıçam Mobilya, yüksek standartlarda işçilik ve yüksek teknolojiyi üretimi için öncelikli varoluş sebebi kabul etmiştir.

Yarım asra yakın bir zamandır faaliyetlerini sürdüren sarıçam mobilya, Türkiye’de haricinde birçok yurt dışı ülkesine de hizmet vermektedir. Binlerce kişiye istihdam sağlayan SRÇ Sarıçam Mobilya bugün bir dünya markası olmayı da başarmıştır.

Vizyon ve misyonundan ayrılmadan, bugün 12 ayrı noktada faaliyetlerini sürdüren Sarıçam Mobilya; mobilya takımları, perde, halı, avize ve diğer tüm aksesuarları da projelendirerek sizlere sunmaktadır.

Mobilya dendiğinde aklınıza gelebilecek her ürünü klasik tarz ile tasarlayıp işleyen birmada yok yok diyebiliriz. Hayatınızın her aşamasında yanınızda olacak ve sizi gördüğünüz zaman mutlu edecek mobilyaları tasarlayıp üreten firma dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti'nde sizleri bekliyor. Burada bulunan iç mimarlar ile dekorasyon fikir alışverişi yapabilir ve mobilyaların kullanım şekilleri hakkında daha detaylı bilgiler elde edebilirsiniz. Eğer İstanbul'da bulunan Masko Mobilya Kenti'ne bir ulaşmınız bulunmuyorsa, www.masko.com.tr adresinden ya da www.saricammobilya.com.tr adresinden güncel olarak Sarıçam Mobilya'nın ürünlerini inceleyebilirsiniz.