Reklam

Klasik Mobilya ve Dekorasyon Temelleri - Sarıçam Mobilya

Klasik Mobilya ve Dekorasyon Temelleri - Sarıçam Mobilya

img

Lüks mobilya grupları içerisinde yer alan klasik mobilya takımları ile çok şık ve gösterişli salon dekorasyonları yapılabilmektedir.

Klasik Mobilya ve Dekorasyon Akımının Temelleri Nelerdir? 

Dekorasyon tarzları içerisinde çok özel bir yere sahip olan klasik mobilya takımları ile sizler de hayal ettiğiniz salon dekorasyonunu hazırlayabilirsiniz. Klasik mobilya takımları ve dekorasyon tarzları hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik.

Klasik Mobilya Nedir? – Sarıçam Mobilya

Gösterişli ve albenisi yüksek olan zarif mobilyalar klasik mobilya grubu içerisinde yer almaktadır. Özellikle salon dekorasyonunda daha fazla tercih edilen klasik mobilya takımları hem modern hem de klasik mobilyaların tasarım olarak birleşmesinden oluşmaktadır. 

 

Ancak klasik dokuların klasik mobilya takımlarında daha ağır bastığı da bilinmektedir. Gold, gümüş ve ahşap renkleri yoğunlukla bulunur. 

Klasik Mobilyaların Özellikleri Nelerdir?

Klasik mobilya ve dekorasyon akımının temelleri şık ve gösterişli dizayn felsefesine uzanmaktadır. 

Özellikle altın varak ve oyma motif detayları ile istenilen ihtişamlı görünüm elde edilmektedir. Genelde ahşap mobilya olarak üretilen klasik mobilya takımlarının kumaş dokusu ve desen ile renkleri de özel olarak tercih edilmektedir. Konforlu yapıları ile dikkat çeken klasik mobilya takımları genellikle gösterişi daha çok temsil etmektedir. 

 

Masko Sarıçam Mobilya 

Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Sarıçam mobilya firması, klasik mobilya modelleri alanında Türkiye’nin bilinen en büyük mobilya firmalarından biridir. Konfor alanlarınızı daha şık bir yer haline getirmek için Sarıçam iç mimarlık hizmetinden de faydalanabilirsiniz.