Reklam

Kış Dekorasyonu İçin Renk Seçenekleri

Kış Dekorasyonu İçin Renk Seçenekleri

img

Kış Dekorasyonu İçin Renk Seçenekleri içerisinden seçiminizi yaparak evinizi tam anlamı ile kış konsepti ile dizayn edebilirsiniz.

Ev dekorasyonunda kış ve sonbahar trendini oluşturmak için öncelikli olarak renk seçimine özen göstermelisiniz. 

Özellikle kış dekorasyonu için en ideal renkleri tercih ederek evinizde sıcacık bir hava oluşturabilirsiniz. Peki, evlerde kış dekorasyonu yapmak için hangi renkler daha uygundur?

Dekorasyonda Kış Renkleri

Evinizde kış mevsimine uygun bir dekorasyon stili yapmak için en popüler kış renkleri içerisinden seçiminizi yapabilirsiniz. Halılarda, perdelerde, mobilya ve ev dekorasyon ürünlerinde kışa uygun renkleri kullanarak yaşam alanınızı tam bir kış stiline hazırlayabilirsiniz. 

Toprak Renkleri

Sadece kış mevsimi için dört mevsim de evinizde modern ve sıcak bir stil oluşturmak istiyorsanız toprak renklerine öncelik verebilirsiniz. Eğer evinizde duvarlarınız açık renk ise mobilyalarınızda seçiminizi toprak renkleri içerisinden yapabilirsiniz. 

Kış mevsiminde sıcacık bir dizayn yapabilmek için sade ve şık bir renk seçimi için açık veya koyu tüm toprak renklerini inceleyebilirsiniz. Doğanın rengi olarak bilinen toprak renkleri ile hayal ettiğiniz kış dekorasyonu tarzlarını daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. 

Pastel Renkler

Kış mevsiminin en güzel tonları olan mavileri ve beyazları sizler de evinizde de kullanabilirsiniz. Buz mavisi gibi pastel tonlar ile evinizde tam bir kış stili oluşturabilirsiniz. 

Beyaz, krem, pembe ve mavi renklerinin pastel tonlarını canlı tonları da bir arada kombinlemek daha kolaydır. Kış dekorasyonu yaparken derinlik elde etmek için en ideal seçim pastel tonlardır. 

Sıcak Tonlar

Turuncu ve kırmızı gibi renkler sıcak tonlar içerisinde en popüler tonlardır. Sonbahar renkleri olarak bilinen turuncu ve kırmızı tonlarını kış mevsiminde de evlerinizde tercih edebilirsiniz. 

Sıcaklık sunan turuncu ve kırmızı renkleri açık renkler ile de bir arada kullanabilirsiniz. Özellikle turuncu rengini krem ve şampanya rengi ile bir arada kullanarak mükemmel ve göz kamaştırıcı bir kış dekorasyonu hazırlayabilirsiniz. 

Kış dekorasyonu için renk seçenekleri için uçsuz bucaksız alternatif Masko bünyesinde yer almaktadır. Her mevsim evlerinizde kullanacağınız tüm mobilya çeşitleri için Masko’yu tercih edebilirsiniz.