Reklam

KEYİFLİ BAHÇE DEKORASYONUNUZU LUVA CONCEPT İLE YAPIN

KEYİFLİ BAHÇE DEKORASYONUNUZU LUVA CONCEPT İLE YAPIN

img

İyi bahçe mobilyaları ve bahçe dekorasyonu ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kaliteli bahçe mobilyaları nereden alınır? İyi bir bahçe dekorasyonu nasıl yapılırın cevabı blog yazımızda.

Zamanın ilerlemesi ve yoğun iş temposunun her alanda artması ile birlikte insanlar dinlenebilecek ve doğa ile iç içe olacak yerler arıyorlar veya kendilerine bu tip alanlar yaratıyorlar. Bu alanları nasıl yaratıyorlar? Bu alanları yaratırken ne tip mobilya takımları kullanıyorlar veya ne tip mobilya takımları seçmeliler? Dış mekan aksesuarları nasıl olmalıdır? Ve aynı zamanda da en kaliteli dış mekan ürünlerini nereden bulabilir? Gelin bu soruların cevaplarını blog yazımızda birlikte arayalım.

Şimdi Zaman Keyif Zamanı

Pandemi nedeni ile hepimizin evde kalması gereken bu dönemde, insanlar rahatlayacak ve birazda olsa kapalı alandan çıkarak nefes alacak yer arıyor. Peki bunu nasıl yapıyor? Elbette ki bahçeleri ve balkonları ile. Bu süreçte biraz değişiklik ile düzenli, bakımlı bahçe ve balkon keyfine kimsenin hayır diyemeyeceğinden eminiz. Peki bahçemizi daha keyifli bir hale getirmek için ne yapabiliriz?

Bahçe dekorasyonu!

Bahçe denildiği zaman insanların aklına sadece yaz mevsimi ve açık bahçeler geliyor. Ancak son zamanlarda çok daha fazla ön plana çıkan kapalı kış bahçeleri ile bahçe dekorasyon fikirleri ve bahçe mobilyaları önem kazandı. Sizler de bahçe dekorasyonu yapmak ve en kaliteli bahçe mobilyalarını incelemek istiyorsanız Masko’da bulunan Luva Concept firmasına uğrayabilirsiniz. 



Sansiro Köşe Takımı


Luva Concept Ne Veriyor ?

Uzun zamandır mobilya sektöründe bulunan Luva, özgün ismi ve özgün mobilya tasarımları ile bahçe mobilyası satan bir firma. Modern bahçe mobilyası takımları ile ön plana çıkan ve kaliteli malzemeleri ile uzun yıllar kullanılabilecek, iklimden etkilenmeyen bahçe mobilyaları tasarlayarak üreten Luva aynı zamanda da kişiye özel bahçe mobilyası tasarlıyor ve üretiyor.

Bahçe dekorasyonunda gerekli olan oturma grubu, şemsiye, şezlong, sehpa, masa&sandalye gibi birçok ürünün üretimi yapan Luva Concept; aynı zamanda da size bahçe dekorasyonu ile ilgili bilgiler vererek daha şık ve keyifli bir bahçe dekorasyonu yaratmanıza olanak sağlıyor.



Helsinki


Daha Keyifli Bahçe Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

İster bahçeli bir evde oturun isterseniz bahçesiz bir evde, nefes almak ve kendinize özel bir alan yaratmak hepinizin hakkı. Bu nedenle de gerek yaz bahçesi dekorasyonu olsun gerekse de kış bahçesi dekorasyonu için olsun, tüm alanlara uygun bahçe mobilya ve bahçe düzenleme ürünleri Luva Concept’te mevcut.

Bahçe dekorasyonu yapmadan önce ilk olarak alanınızı iyi bir şekilde analiz etmek ve kendinize uygun bir bahçe dekorasyonu hayal etmenizde fayda var. Bu sayede neyi daha çok istediğinizi ve nasıl bir dekorasyon istediğinizi; daha iyi bir şekilde anlayabilirsiniz. Eğer bu konuda da sıkıntı çekiyor ve karar veremiyorsanız; Luva’dan destek alabilirsiniz!

İkinci olarak bahçe düzenlemesi… Bahçenizin zeminini daha düz bir hale getirmenizde fayda var. İsterseniz; taş isterseniz ahşap zemin isterseniz de çimlendirdiğiniz toprak zeminde dekorasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Üçüncü aşama ise mobilya ve aksesuar seçimi. Aslında bakıldığı zaman, nerenin dekorasyonu olursa olsun en önemli nokta burası. 



Belize Masa Seti
 


Bu aşamada, mobilyaya bir yatırım olarak bakmalı ve tercihinizi bu yönde yapmalısınız. Bahçe dekorasyonları genellikle açık alanlarda olduğu için “mevsimsiz mobilya” almanızda fayda var. Peki nedir mevsimsiz mobilya? Tahmin edeceğiniz üzere mevsimsiz mobilya diye bahsettiğimiz şey, her iklime ve hava şartına uygun, olumsuz hava şartlarından etkilenmeyecek, kaliteli bahçe mobilyaları. İşte bu noktada Luva Concept bahçe mobilyası firması, sizler için kaliteli iç malzeme ve kaliteli kumaşlar ile bahçe mobilyası üretimi yapmaktadır.

Modern bahçe mobilyası alanında üretim yapan Luva Concept; istediğiniz her renk, boyut ve özelliklerde bahçe mobilyasının üretimini yaparak sizlere ulaştırıyor. Yapmanız gereken tek şey Luva ile iletişime geçmek! 

Soho Oturma Grubu
 





Lion Köşe Takımı
 





Grace Masa Seti
 




Grace Masa Seti
 





Outdoor Light