Reklam

Kelebek'da "Ekstra %20 İndirim" Kampanyası

Kelebek'da "Ekstra %20 İndirim" Kampanyası

img

Diğer tüm kampanyalara ek olarak ekstra %20 fiyat indiriminden yararlanmak için Masko'da bulunan Kelebek mobilya firmasına uğrayın.

Açılan düğün sezonu ve kazanılan mobilyacılık ivmesi ile atlatılan bu zor günlerin neticesinde mobilya firmaları mobilya fiyatlarında indirim kampanyası ve düğün paketleri gibi kampanyala gerçekleştirmeye başladı. Bu sayede müşterilerin çok daha iyi bir alışveriş geçirmesine yardımcı olacak kampanyalardan en büyüklerinden biri de Kelebek mobilya firmasından geldi.

Kelebek indirim kampanyası, tüm kampanyalara ek olarak % 20 indirimi kapsamaktadır. Oluşturulan bu Kelebek % 20 indirim kampanyası ile birlikte %10 KDV indirimi ile birlikte her 12.900 TL taksitli alışverişlerinizde anında 1.000 TL indirim, nakit alışverişlerinizde sıfır KDV ve şimdi alıp 6 ay sonra ödeme avantajı ile evinizi yenilemenin tam zamanı!

Yaşam alanlarınıza mutluluk getirecek indirim fırsatlarını yakalamak için evinizden çıkmadan web sitemiz ve Facebook Messenger üzerinden online sipariş verebilir, 444 18 05 Kelebek Müşteri Hizmetlerini arayarak size en yakın Kelebek mağazasından randevulu alışveriş fırsatından yararlanabilir, mağazalarımızın WhatsApp hattı üzerinden görüntülü görüşme gerçekleştirerek mimarlarımız ile birlikte ürünleri yakından inceleyebilirsiniz. Kampanya ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi tüm Kelebek mağazalarında!

Kelebek mobilya % 20 indirimi ile Masko Mobilya Kenti’nde sizleri bekliyor. İndirim kampanyasının son tarihi 22 Haziran’dır. Sizler de Masko’da bulunan Masko Kelebek şubesine gelerek bu eşsiz mobilya indirim kampanyasından yararlanabilirsiniz.