Reklam

İstikbal Fırsat Bu Fırsat

İstikbal Fırsat Bu Fırsat

img

İstikbal Mobilya Fırsatları. Fırsat Bu Fırsat kampanyası ile inanılmaz indirimlerden yararlanmak için yazımızın devamını okuyun.

İstikbal kampanyaları bitmek bilmiyor!

Her sezonun en çok satanları ve en uygun fiyatlı mobilyalarını kampanya dahiline sokan İstikbal mobilya markası, 2020 mobilya sezonunda da Sole Deluxe Takım ile karşınızda.

Bahar renklerinin canlılığı ve ferahlığından esinlenerek tasarlanan Sole Deluxe Takım, yüksek ayak yapısı, fitil ve sırt kısmında yer alan düğme uygulamaları ile yaşam alanlarına modern anlamda şıklık kazandıracak bir tarza sahiptir. İkili ve üçlü ünitelerinde yer alan "Zero-Wall" mekanizması sayesinde kolayca hareket ederek hem yatak hem de depolama alanı sunmaktadır. Ayrıca Sole Koltuk Takımında, tekli koltuk alternatif ile sunulmuş onun yerine berjer seçilebilir.

 

Silinebilir kumaş, yatak olma özelliği, kaliteli kumaş ve sandık fonksiyonu ile ev dekoraysonunda muhteşem bir görüntü yaratmanıza neden olcak Sole Deluxe Takım, 'Fırsat Bu Fırsat' kampanyası dahilinde İstikbal mağazalarında sizleri bekliyor. Siz de tüm İstikbal kampanyalı ürünleri yakından görmek ve daha detaylı bilgi almak için Masko Mobilya Kenti'nede bulunan İstikbal şubelerine gelebilirsiniz.