Reklam

İstikbal’den Babalar Günü İndirimi

İstikbal’den Babalar Günü İndirimi

img

2020 Babalar Günü indirimleri ve kampanyaları için Masko Mobilya Kenti'nde bulunan İstikbal mobilya firmasına uğrayabilir ve indirimleri inceleyebilirsiniz.

 

2020 Babalar Günü, bu yıl 27 Haziran’da kutlanacak. Her zaman yanımızda olan, bizi tüm kötülükler koruyan babalarımız için bu özel günde onlara en rahat ve en anlamlı hediyeyi vermemiz gerekiyor. Tamamen bu düşünce ile yola çıkan İstikbal mobilya firması, Babalar Günü’ne özel “baba koltuklarında ve tv koltuklarında” %20 indirim gerçekleştirdiğini duyurdu. 

Dinlenmeyi ve rahatlamayı sağlayan, birden çok fonksiyonel özelliği bulunan İstikbal Tv Koltukları, en uygun fiyatlar ile İstikbal mağazalarında. 

Dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti’nde en büyük mağazalarından biri olan İstikbal mobilyayı ziyaret ederek Babalar Günü indiriminden ve kampanyalarından faydalanabilir aynı zamanda da kampanyalar hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Eğer Masko Mobilya Kenti’ne herhangi bir ulaşımınız bulunmuyorsa İstikbal mobilyanın internet sitesinden veya masko.com.tr adresinden güncel ürünleri görebilir ve firma ile iletişim sağlayabilirsiniz.