Reklam

İstikbal'de Fırsatlar Bitmez

İstikbal'de Fırsatlar Bitmez

img

Uygun fiyatlı mobilyaların ve mobilya kampanyalarının devam ettiği İstikbal'de fırsat indirimleri devam ediyor. İstikbal Masko'da.

Türkiye’nin en büyük mobilya üretici ve satıcılarından olan İstikbal mobilya firması, her geçen gün, diğer güne oranlar indirimler ile müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor.

27 Mayıs-07 Haziran arasında geçerli olan İstikbal kampansyasında, tüm indirimlerde + %10 indirim daha uygulanıyor. Özellikle yaz sezonun açılması ve düğün paketlerinin sıklıkla tercih edilmeye başlandığı bu günlerde, İstikbal mobilya firmasının yapmış olduğu bu kampanya çok yardımcı.

“Topyekün Mücadele” kapsamında uygulanan bu mobilya inidirim ve mobilya kampanyasına ek olarak da YapıKredi Word’e özel 18 aya varan taksit imkanı da sunuluyor.

Fırsat indirimlerinin bitmediği İstikbal’i ziyaret ederek tüm kampanya ve mobilya inidirmlerinden faydalanabilir aynı zamanda da bilgi alabilirsiniz.

Türkiye’nin en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti’nde en büyük bayilerinden biri bulunan İstikbal mobilya markası, Masko Mobilya Kenti 16B Blok No: 1-3-5  adreslerinde hizmet vermektedir.