Reklam

İşlevsel ve Şık Bebek, Çocuk ve Genç Odaları| Lupo Kids

İşlevsel ve Şık Bebek, Çocuk ve Genç Odaları| Lupo Kids

img

Lupo Kids uygun fiyatlı ve şık bebek odası çocuk odası ve genç odası takımları ile Masko Mobilya Kenti'nde hizmet vermektedir.

Minik arkadaşlarımızın bebeklik çağından gençlik dönemlerine kadar olan tüm şeyler ileriki hayatını etkilediğini hepimiz biliyoruz. Daha sağlıklı ve daha iyi bir birey olması için yapmamız gereken şeylerde bu dönemler ile doğru orantılı. 

Bizler ebeveyn olarak ilk yapmamız gereken şey sağlıklı ve güvenilir bir yaşam alanında büyümesini sağlamak ve daha sonra da çocukluk ve gençlik döneminde gelişimini tamamlamasına yardımcı olmak. İşte bu nokta da bize verilen ve önerilen en önemli şeylerden biri olan, “dostlarımızın yaşam alanları”.

Odaları Her Şeyi Belirliyor

Bireyin ileride nasıl biri olacağını ve gelişimini en çok etkileyen şeylerden biri yatak odaları. Özellikle bebek odaları, gerek içindeki eşyalar gerekse de tüm özellikleri ile bir bebeğin hem güvenliğini hem de sağlığını korumalı. Aynı zamanda da hem anne hem de bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir yapıda olmalı.

Durum çocuk ve genç odalarında biraz daha değişiyor. Artık kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen dostlarımız için oluşturacağımız yaşama alanı daha işlevsel ve göze hitap eden bir yapıda olmalı. geniş çalışma alanı ve geniş oyun alanları ile gelişimi destekleyecek bir şekilde olması gereken çoçuk ve genç odaları, içinde bulunan ev dekorasyon ürünleri ile de daha fonksiyonel bir yapıda olmalı.

Hepsi Lupo Kids’de

Bebek odası, genç odası ve çocuk odasının tüm temel ihtiyaçlarını karşılayarak aynı zamanda da onlara sağlık ekleyen Luda Kids, hayal ettiğiniz tüm yatak odalarını size sunuyor. Su bazlı boyaların kullanıldığı ve tamamen doğal ürünlerden oluşturulan yatak odaları Avrupa Standartları’nda üretilmektedir. İstediğiniz değişimi yaptırabileceğiniz ve size göre değiştirilebilecek olan ürünler, ücretsiz kurulum ve kurulum desteği ile de size artı fırsatlar sunmaktadır.

Masko Mobilya Kenti’nde bulabileceğiniz Lupo Kids, sağlıklı ve işlevsel ürünleri ile sizleri bekliyor. Sizler de Lupo Kids’e gelerek bebek odası, genç odası ve çocuk odası ürünlerini görebilir ve aynı zamanda da mimarlık desteğini alabilirsiniz.