Reklam

İlkbahara Yakışır Salon Dekorasyonu

İlkbahara Yakışır Salon Dekorasyonu

img

İlkbahara Yakışır Salon Dekorasyonu önerileri ile sizler de evinizi bahara hazırlayabilirsiniz

Kış mevsimin soğuk ve kapalı renklerini ve enerjisini geride bırakmanın zamanı geldi. Bahar mevsimine geçiş yapmak üzere iken sizler de doğanın enerjisini evinize yansıtabilirsiniz. Evinizde ilkbahara uygun bir dekorasyon stili oluşturmak istiyorsanız ihtiyacınız olan tüm ipuçları için yazımıza göz gezdirebilirsiniz.

İlkbahar Salon Dekorasyon Fikirleri

Bahar mevsimi ile sizler de doğa gibi bir değişim yaşamak istiyorsanız ev dekorasyonunuza duvarlardan başlayabilirsiniz. Duvarlarınızı biraz daha bahar renkleri ile renklendirebilirsiniz. Özellikle yeni sezonda oldukça sık tercih edilen 3 boyutlu duvar kağıtları ile odalarınızın da enerjisini yükseltebilirsiniz.

İlkbahara yakışır salon dekorasyonunu hazırlamak için biraz daha mobilyalarınızda küçük renk oyunları yapabilirsiniz. Maviler, yeşiller, turuncular ve sarılar salon dekorasyonunda istediğiniz gibi kullanabileceğiniz renklerdendir.

Daha sıcak ve daha çekici bir salon dekorasyonu için ayrıca koltukların minderlerini de biraz daha desenli ve renkli olarak da tercih edebilirsiniz.

Kış mevsiminde kullandığınız kalın halılarınızı da kaldırmanın vakti geldi. İlkbahar salon dekorasyonu hazırlarken biraz daha kilim ve ince yapıdaki halıları salon için kullanabilirsiniz.

Salon dekorasyonu hazırlarken biraz daha şık ve sade bir bahar stili oluşturmak istiyorsanız renk olarak beyaza ağırlık verebilirsiniz. Bahar güneşinin tüm enerjisini de hissedebileceğiniz canlı ve soft renkler ile sizler de salonunuzda baharı hissettirebilirsiniz.

Eğer yeni mobilyalar almayı düşünüyorsanız daha hafif formda ve daha rahat modellerden yana seçim yapabilirsiniz.

Bol bol çiçekler ve vazolar ile de süsleyerek salon dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Renkli koltuk kılıfları da yine mobilyalarını değiştirmek istemeyenler için ekonomik çözümler içerisinde yer alıyor.

Kışı evinizden uzaklaştırmak için canlı renkleri tercih edin. Bahar ile birlikte doğada da artan yeşilin her tonunu salon dekorasyonunuz için sizler de istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Eğer yenilenmeye ihtiyaç duyan eşyalarınız var ise biraz daha yuvarlak hatlı ve renkli modellere yönelebilirsiniz.

Kış mevsiminde kullanmış olduğunuz kalın perdeleri de kaldırarak daha sade ve daha ince formdaki bahara yakışan perdelerini kullanabilirsiniz. İlkbahara yakışan salon dekorasyonu için ihtiyacınız olan tüm mobilyaları Masko’da bulabilirsiniz.