Reklam

Hilton Banyo Nedir?

Hilton Banyo Nedir?

img

Hilton banyo nedir? Hilton banyo mobilyası modelleri için Masko'da bulunan banyo mobilyası satan mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Son zamanlarda hilton banyonun ne olduğu birçok kişi tarafından merak edilen bir konu haline gelmiştir. Modern bir banyo dekorasyonu ile tanışmak istiyorsanız  hilton banyo tam size göre. Peki hilton banyo nedir?

Hilton banyo,  dolap, lavabo tezgah gibi banyo detaylarının hepsinin bir arada bulunduğu bir banyo stilidir. Tüm detayların bir alanda bulunması, banyonun işlevselliğini ön ana çıkmasını sağlar. 

Lavabo ögesinin banyo tezgahı ve dolapları ile bir arada tasarlandığı lavabo ünitelerine hilton lavabo deniliyor. Yani kısacası lavabonun bağımsız olarak değil de dolap ve tezgahla bir arada bulunduğu banyo modellerine hilton banyo diyebiliriz. Ayrıca hilton banyolardaki lavabolara gömme lavabo da denilebilir. Hilton banyolar son zamanlarda oldukça popüler hale gelmiştir. Bunun en önemli sebeplerinden biri de elbette ki banyoların tasarımıdır. Hilton banyoların tasarımı sayesinde alandan tasarruf sağlanır.

Eskiden nüfus yoğunluğu çok kalabalık olmadığı için evler ve apartman daireleri daha geniş alanlarda yapılıyordu ve banyolar geniş bir mimari yapıya sahipti. Ancak son zamanlarda kentsel dönüşüm ve modern şehirleşme küçük ama daha kullanışlı oda tasarımların ortaya çıkmasına neden olmuştur. Evlerin içinde en çok küçülen ve en pratik bir kullanıma sahip olan alanlardan biri de banyolardır. Hem kullanışlı, hem yer kaplamayan hem de göze hitap eden banyo tasarımına hilton banyoları örnek gösterebiliriz. Hilton banyolarda ki lavaboların içi depolama alanını olarak da kullanıldığı için en çok tercih edilen banyo modeli olmuştur. 

Hilton banyo modelleri denilince akla elbette  küçük banyolar gelmiyor. Daha kullanışlı ve işlevli bir tasarım olduğu için geniş banyolar için de ideal bir modern seçenek olarak öne çıkıyor. Bağımsız lavabolar pratiklik açısından da ve dezavantajlı bir seçenek olduğu için bizim önerimiz hilton banyo tasarımlarını seçmeniz yönünde. Çünkü temizliğin, düzenin ve gündelik bakımın pratikleşmesini ön planda tutan hilton banyoları kim tercih etmek istemez ki?

Hilton Banyo Çeşitleri

Minimalist tasarım

Hilton banyolar, hazır üniteler halinde satıldıkları için oldukça ekonomik ve pratiktir. Evinizin banyosunu boyutlarını ölçtükten sonra model bulmak çok kolay. Standart modeller ve lavabo genişliğine ve dolap sayısına göre çeşitlilik gösteriyor. Gönlünüze yatan, en kullanışlı tasarımı seçip, hilton banyoların konforunu yaşamak sizin de hakkınız.

Aynalı dolaplar

Her şey de olduğu gibi hilton banyolarda da trendler her geçen gün değişiyor. Son birkaç yıldır popülerliğini kimselere kaptırmayan tezgah üstü aynalı dolaplar mükemmel ve kullanışlı tasarımıyla göz dolduruyor. Lavabolarda aynaların olması konusunda hem fikiriz, neden arkasını da kullanmayalım öyle değil mi?

Raflı tasarım 

Tezgah altındaki depolama ögelerinin aynı zaman da hem de dolaplardan hem de çekmece oluşturduğu çok fonksiyonlu tasarıma bayılacaksınız. Banyo için lazım olan tüm malzemeleri topalarmakla kalmayıp aynı zaman da görsel olarak da sizi cezbeden raflı banyo tasarımını siz de evinizde kullanabilirsiniz.

Asimetrik tasarım 

Ezber bozan bir banyo dekorasyonu oluşturmak  istiyorsanız öyle geniş alanlara sahip olma mecburiyetinde değilsiniz. Asimetrik tasarıma sahip banyo ile şık, hareketli, ve ferah bir banyo ortaya çıkarmanız da mümkün.