Reklam

HAYAL ETTİĞİNİZ EV DEKORASYONU | DREAMTİME MOBİLYA

HAYAL ETTİĞİNİZ EV DEKORASYONU | DREAMTİME MOBİLYA

img

Luxury mobilya modelleri ve modern mobilya modelleri alanında kendini kanıtlamış, ücretsiz iç mimarlık desteği veren Dreamtime Masko'da!

Mobilya alanında farklı örnekler veren ve vermiş olduğu bu örnekler ile dekorasyon alanında çığır açan Dreamtime Mobilya, alanında uzman ve hayal gücü gelişmiş iç mimarlar ile sizlerin de ev dekorasyonuna büyük dokunuşlar yapmak için sizleri bekliyor ! 

Tüm bunlarla birlikte  3D çizim alanında kendini geliştirmiş olan Masko firması, yaşam alanlarınızı çok daha ayrıcalıklı bir hale getirmektedir.

Nasıl ulaşabilirsiniz?

Dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan içindeki her ürün ile farklı kesimlere hitap eden Masko Mobilya Kenti, Dreamtime şıklığı ve kalitesini de bünyesine katmıştır. Sizler de İstanbul Başakşehir’de bulunan Masko Mobilya Kenti’ne gelerek Dreamtime Mobilya’yı ziyaret edebilir ve ürünleri hakkında çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Dreamtime mobilya tam olarak ne yapıyor ?

Masko Mobilya Kenti’nde bulabileceğiniz Dreamtime mobilya modern alanda ve luxury alanındaki mobilya modellerinin yanı sıra alanında en uzman iç mimarla ile çalışarak hayal ettiğiniz ev dekorasyonu ve ofis dekorasyonunu sizler için tasarlamakta ve üretimini gerçekleştirmektedir.

Koltuk takımından yatak odası takımına, yemek odası takımından berjer modellerine kadar her alanda  mobilya modeli bulabileceğiniz Dreamtime Mobilya firmasında aynı zamanda da bunları özel olarak yaptırabilirsiniz. 

Dreamtime Mobilya koleksiyonları, çağdaş kültürünü yansıtma kabiliyetine ve değişen yaşam biçimlerine, alışkanlıklarına ve gereksinimlerine hızlı bir şekilde cevap verme kapasitesine dayalıdır. Benzersiz ve olağanüstü kalite ve zamansız zarafet ile karakterize edilen modern mobilya unsurları.Yaratıcılık,yenilikçilik ve endüstriyel bilgi birikimi arasındaki eşsiz birliğin sonucudur.