Reklam

HatemHome| Evinize Farklı Bir Bakış Açısı

HatemHome| Evinize Farklı Bir Bakış Açısı

img

Modern mobilya ve klasik mobilyanın farklı modellerini bir arada bulabileceğiniz HotemHome, Masko Mobilya Kenti'nde hizmetinizde.

HatemHome 

Tüm evin şüphesiz ki en güzel süsü mobilyalar. Herkesin tarzını yansıtan hatta kişiliğini yansıtan mobilyalar, özellikle yeni evlenen ve evini yenilemek isteyenler için uzun süreli bir araştırmaya tabi tutuluyor. Modern mobilya, klasik mobilya, avangard mobilya derken birçok farklı tarz mobilyanın arasından seçim yapacak olan kişilere bir tanıtım rehberi gerekiyor.

HatemHome’de Ne Bulabilirsiniz?

Uzun yıllardan beri mobilya sektöründe bulunan ve birçok başarıya imza atmış olan HatemHome, farklı modelleri ve farklı tarzları evinize getirerek yaşam alanınızı bambaşka bir havaya sokacak olan HatemHome, modern mobilya ve klasik mobilya tarzları ile fark yaratıyor.

Modern yatak odasından modern koltuk takımına, klasik yemek odasından tv ünitesine her çeşit mobilya türünü özgün bir şekilde tasarlayan Hatem, son teknolojiyi mobilyalarına entegre ederek daha kaliteli bir anlayışa bürünmeyi başarmıştır.

Temel mobilyalarının yanı sıra ev dekorasyonunu tamamlayıcı ürünleri de tasarlayıp satışa sunan firma; yan sehpa, zigon sehpa ve kitaplık gibi ürünleri de sizler ile buluşturmayı başarıyor.

 

Nereden Bulabilirim?

Masko Mobilya Kenti 12A Blok No: 17’ de bulabileceğiniz HatemHome, farklı modellerini en büyük showroomu olan Masko Mobilya Kenti’nde sergilemektedir. Aynı zamanda da ücretsiz iç mimar desteği veren ve ücretsiz dekorasyon fikirleri ile size bilgi verecek olan HatemHome, mobilya ve ev dekorasyonuna bakış açınızı değiştirecek!

İstanbul İkitelli’de bulunan Masko Mobilya Kenti’ne herhangi bir ulaşımınız bulunmuyorsa, www.masko.com.tr adresinden veya www.hatemhome.com güncel olan ürünleri görebilir ve iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.