Reklam

Gündüz Mobilya| Kaliteli Mobilyaların Adresi

Gündüz Mobilya| Kaliteli Mobilyaların Adresi

img

Luxury mobilyanın ve modern mobilyanın en kaliteli üreticisi ve tasarlayıcısı olan Gündüz Mobilya, Masko Mobilya Kenti'nde.

Son zamanların en çok tercih edilen mobilya tarzlarından biri luxury tarz oluyor. Gösterişin ve şıklığın modern dokunuşlar ile mobilyaya aktarılmış hali olan luxury mobilyalar, ön planda diyebiliriz. Luxury tarz mobilyalar, şıklığı ve asaleti seçen kişilerin en çok kullandığı mobilya türü. İşte tam bu noktada luxury tarz ve modern mobilya tarzının ışık ile hayatımıza girmiş olduğu Gündüz Mobilya, çok uzun yıllardır bu tarzın en büyük temsilcilerinden bir tanesi.

1990 yılında mobilya sektörüne giren ve girdiği andan itibaren şu güne kadar başarılarına başarı ekleyen Gündüz Mobilya, sahip olduğu tecrübe ve bilgi ile sektörde adından sıkça bahsettirmiştir. Müşteri odaklı çalışarak, müşterilerin tüm ihtiyacını sınırsız bir şekilde karşılamaya çalışan Gündüz Mobilya, vermiş olduğu ücretsiz hizmetler ile de diğer firmalardan bir adım öne çıkmayı başarmıştır.

Gündüz Mobilya Neler Yapıyor?

Üretimden pazarlamaya, pazarlamadan dağıtıma kadar her şeyi ile üstün iş ahlakına sahip olan Gündüz Mobilya, dürüst çalışma prensibi ile kaliteli bir iş misyonu ve vizyonu geliştirmiştir. Tamamen ücretsiz olarak verdiği iç mimar desteği ve ücretsiz dekorasyon fikirleri ile Gündüz Mobilya, ihtiyacınız olan tüm ürün ve fikirleri desteklemektedir.

Luxury tarz ve modern mobilyanın en güzel oturma grubu, yemek odası takımı, yemek odası takımı gibi tüm ürünlerini üst düzey bir estetik ile sunan firma, kaliteli, standart ve özgün ahşap mobilyalar üreterek Türkiye kökenli bir dünya markası haline gelmeyi amaçlamaktadır.

Gündüz Mobilya’yı Nereden Bulabilirim?

En farklı tarz ve modelleri ile dünyanın en büyük mobilya çarşısı Masko Mobilya Kenti’nde hizmet veren Gündüz Mobilya, en büyük showroomlarından bir tanesini burada kurmuştur. Masko’da bulunan şubesi ile hem ürün tanıtımı, hem de ücretsiz iç mimar desteği vererek hizmet veren Gündüz Mobilya, sizleri de bekliyor. 

Gündüz Mobilya, Masko Mobilya Kenti, 13A Blok No:25’de hizmet vermektedir.