Reklam

GENÇ VE DİNAMİK BİR MOBİLYA FİRMASI| ADA AVANGARDE

GENÇ VE DİNAMİK BİR MOBİLYA FİRMASI| ADA AVANGARDE

img

Ada Avangarde mobilya firması, luxury ev dekorasyonları ile Masko Mobilya Kenti'nde hizmetinizde. Ziyaret edebilirsiniz.

Mobilyalar hayatımızın her alanında var olan ve günlük hayatımızı kolaylaştırmaya yönelik işlevleri bulunan eşyalara verilen isimdir. Gerek şıklığı ile bizi ve gözümüzü tkilerken işlevsellikleri ile de hayatımızı daha kolay bir hale getirebiliyor. Bu durumda da önemli olan hem şık hem kaliteli hem de işlevsel mobilyalar seçebilmek. Peki ya işlevsel mobilya olup da aynı zamanda da şık olan mobilya üretimi yapan ve bunu uygun fiyatları ile tüketiciye ulaştıran firma hangisi? Cevabımız elbette Ada Avangarde firması. Ada Avangarde mobilya firması klasik mobilya, avangard mobilya ve luxury mobilya modelleri arasında oldukça şık ve kaliteli mobilyalar üretmeyi başarmış durumda. 

2005 yılında kurulmuş olan Ada Avangarde, genç bir mobilya firması olmanın vermiş olduğu özgüven ve modernlik ile mobilyacılık sektörünü oldukça iyi analiz etmiş ve ihtiyaçtan çok daha fazlasını karşılamayı hedeflemiş ve en sonunda da 2008 yılında koleksiyonlarının tamamlanma amacını kılavuz kabul edinerek,ahşap mobilya üretimini bünyesine alarak hedefine ulaşmıştır. 

12.750 m2’yi aşkın kapalı alan üzerinde, ileri teknoloji makine parkuru ve tecrübeli çalışanlarıyla, müşteri beklentilerini karşılama politikasını özümseyerek koltuk ve ahşap mobilya olarak üretime devam etmektedir. Özgün tasarımları evlerinize şıklık getirerek farklı bir hava katan Ada Avangarde, üretmiş olduğu mobilya modellerinde ve dekorasyon türlerinde son teknolojiyi kullanarak kaliteli işler çıkarmaya devam etmektedir.

Özellikle avangard mobilya ve luxury mobilya modellerinde, ahşabın ve metalin yoğunluklu olduğunuz görüyoruz. Bu materyalleri kullanarak şık görünen ve dayanıklı mobilya modelleri üretmek adına, en kaliteli hammaddeler ile üretim gerçekleştiren Ada Avangarde mobilya firması, yeni mobilya modelleri ile de 2021 mobilya trendlerine damga vurmaya hazırlanıyor. 

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan İstanbul Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Ada Avangarde, tüm ürünleri ve uzman ekibi ile sizleri bekliyor. Masko’daki şubesinde tüm ürünlerini görebileceğiniz mobilya firmasını, ziyaret edebilirsiniz.