Reklam

Genç Odalarının Dizaynı- Almila Mobilya ile Hayal Ettiğiniz Genç Odası

Genç Odalarının Dizaynı- Almila Mobilya ile Hayal Ettiğiniz Genç Odası

img

Genç odalarının dizaynı sırasında nelere dikkat etmeniz gerektiği ile ilgili tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Genç Odalarının Dizaynı Neye Göre Belirlenir? Genç odası dekorasyonu işlevsel bir plan dahlinde hazırlanmalıdır. Mobilyaların fonksiyonel olması kadar odanın dizaynı için tercih edilecek renk de bir o kadar önemlidir. 

Genç odalarının dizaynı sırasında nelere dikkat etmeniz gerektiği ile ilgili tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz. 

Küçük Genç Odası Dekorasyonu

Küçük ve dar bir odayı genç odası için dizayn etmek istiyorsanız önceliği her zaman ihtiyaçlara yönelik yanıt veren mobilyalara vermelisiniz. Odanın işlevsel ve fonksiyonel şekilde kullanılabilmesi önceliğiniz uygun bir çalışma ortamı oluşturmak olmalıdır. 

Yatak alanı dışında dar bir genç odası için tercih edeceğiniz çalışma bölümünün karanlıkta kalmaması gerekmektedir. Kitaplıklı çalışma masaları dar alanlar için oldukça konforlu bir kullanım sunmaktadır. Gardırop gibi saklama alanlarının yanı sıra raflar da küçük odalarda depolama sorununa çözüm getirebilmektedir. 

Özellikle rafları kitaplık şeklinde kullanarak daha fazla hareket alanı kalmasını sağlayabilirsiniz. Masko mobilya şehrinde bulabileceğiniz modüler mobilyalar genç odası dizaynı sırasında sizlere çok daha fazla yardımcı olabilir. Duvara katlanır yataklar son dönemlerin en popüler modüler mobilya çeşitleri arasında yer almaktadır. 

Genç Odası Dekorasyonunda Renklerin Önemi

Sadece genç odası dekorasyonunda değil genel ev dizaynı sırasında renklere her zaman daha fazla önem vermelisiniz. Genç odası dizaynı renk seçiminizde tabi ki öncelikli olarak sevdiğiniz renkleri tercih edebilirsiniz. 

Ancak dar bir odayı daha geniş göstermek için de renklerin büyülü etkisinden yararlanabilirsiniz. Özellikle pastel ve açık tonlar her zaman genç odasının daha geniş ve daha aydınlık görünmesine yardımcı olacaktır. Seçmiş olduğunuz renkler ile aynı zamanda çocuğunuzun kendi kişiliğini yansıtmasına da önem verebilirsiniz. 

Genç odası dekorasyonu hazırlarken duvar kâğıtları da alan içerisinde derinlik oluşturmak için tercih edilebilmektedir. Örneğin yatağın olduğu bölgeye duvar kâğıdı kullanarak odanın daha eğlenceli ve modern bir görünümde olmasını sağlayabilirsiniz. 

Modern mobilyalar ve uygun renkler ile hayal ettiğiniz gibi bir genç odası dekorasyonu hazırlayabilirsiniz. Modüler ve minimal mobilya modelleri ve geniş renk alternatifleri için Masko’ya bakmadan alışveriş yapmamalısınız. Onlarca farklı mobilya mağazasına ev sahipliği yapan Masko’da tarzınıza uygun genç odası mobilyalarını bulabilirsiniz. 

Almila Mobilya’dan En Çok Tercih Edilen Genç Odası Modeli; Roox Raven

Oyuncu odası ya da diğer bir ismi ile gamer odası olarak adlandırabileceğimiz bu oda modeli, dekorasyonun en  sade ama bir o kadar da kullanışlı olanını sunmaktadır. Oyun deneyimini en üst seviye çıkaracağınız bu oda, özel olarak tasarlanmıştır.

 

Almila Mobilya İnstagram Hesabına  BURAYA Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.