Reklam

Evdekor Mobilya İle Ev Dekoru

Evdekor Mobilya İle Ev Dekoru

img

2020 mobilya modası ve 2020 mobilya modellerinin en uygun fiyatlı ve en kaliteli olanları Evdekor Mobilya'da. Evdekor Masko'da.

Herkes yaşam alanını güzelleştirmek ve kaliteli bir mobilya takımı ile hayatına devam etmek ister. Çünkü salonlar, yatak odaları, mutfaklar, bahçeler ve daha diğer ev bölümleri kişilerin kendi hayatını ve karakterini yansıtmaktadır. Bu nedenle de insanlar ev dekorasyonunu gerçekleştirirken seçeceği dekorasyon ürünlerine ve dekorasyon fikirlerine çok önem veriyor.

Özellikle son zamanlardaki dekorasyona verilen önem ve farkındalık ile birlikte 2020 mobilya modelleri, 2020 mobilya modası ve 2020  mobilya fiyatları  en çok aranılan listesine girmeyi başardı. Tüm bu dekorasyon sorularınıza ve ev dekorasyon fikirlerinize yardımcı olacak ve kalitesi ile sizi mutlu edecek olan Evdekor Mobilya; modern dekorasyon, avangard dekorasyon ve country dekorasyon fikirleri ile sizlere yol göstermeye ve fikirlerinizi mobilyaya yansıtmaya hazır bir halde sizi bekliyor.

Evdekor Mobilya’da Bizi Ne Bekliyor?

Yatak odası takımı, yemek odası takımı, koltuk takımı, ev dekorasyon aksesuarları, tv üniteleri, köşe koltuk takımları ve daha birçok alanda tasarım ve üretim yapan Evdekor Mobilya; yapmış olduğu bu dekorasyon alanlarını modern mobilya, avangard mobilya, retro mobilya ve country mobilya olarak daha daraltarak sizlere daha sistematik bir mobilya zevki sunmaktadır.

Seçmiş olduğunuz mobilyaları size özel renk, boyut, kumaş ve desene göre yeniden üretme fırsatı sunan Evdekor Mobilya, aynı zamanda da 3D çizimler ile evinizde nasıl duracağını görsel olarak sunarak tamamen size özel olan özel üretim mobilya hizmetini sunmaktadır.

Bu hizmeti Türkiye’nin tüm il ve ilçelerine yapabileceği gibi dünyanın her köşesinde bulunan müşterilerine tanıyan ve dünyanın her yerine mobilya gönderimi yapan marka, satış sonra hizmetleri ve kurulum hizmeti ile de yüzde yüz müşteri memnuniyetini yakalamayı sağlamıştır.

Nereden Bulabilirim?

Kaliteli ürünleri ve doğal ahşap hammaddesi ile oldukça şık ve işlevsel mobilyalar üreten Evdekor Mobilya, satış öncesi ve satış sonrası hizmetleri ile İstanbul Masko Mobilya Kenti 18 A Blok No : 24 - 26’ da hizmet vermektedir. 

Eğer Masko Mobilya Kenti’ne herhangi bir ulaşımınız bulunmuyorsa www.evdekormobilya.com adresinden veya Masko Mobilya Kenti’nin web sitesi olan www.masko.com.tr adresinden, Evdekor Mobilya’nın tüm güncel ürünlerine ulaşabilir ve iletişime geçebilirsiniz.