Reklam

ENZA HOME FIRSATLARI SONBAHARDA BİR BAŞKA !

ENZA HOME FIRSATLARI SONBAHARDA BİR BAŞKA !

img

Enza Home mobilyasında başlayan mobilya kampanyaları hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyalı mobilyaları incelemek için Masko Enza mağazasına gelebilirsiniz.

Enza Home mağazalarında “Sonbahar Fırsatları” Kampanyası Başladı! Enza Home “Sonbahar Fırsatları” Kampanyası 01 Eylül - 30 Eylül 2020 tarihleri arasında Enza Home mağazalarında geçerli olacaktır. Düğün sezonunun açılması ile herkesin mobilya almaya başladığı bu dönemlerde mağdur olmamak için ENZA HOME mobilya kampanyasından faydalanabilirsiniz.

 

  • Enza Home tüm mobilya, halı ve aydınlatma grubu ürünlerinde indirimli fiyatlar üzerinden tek seferde yapılacak her 24.900 TL alışverişe anında 1.500 TL indirim uygulanır. 

  • Bu kampanyaya; yatak, baza, başlık, ev tekstili, ayın ürünleri ve fırsat ürünleri dahil değildir. Enza Home ve Yataş Bedding Kampanyaları birleştirilemez. 

  • Kampanya ürünleri, üretim ve stok imkânlarıyla sınırlıdır. 

  • Belirtilen fiyatlar TL cinsindendir. 

  • Fiyatlara mobilya, yatak, baza, başlık, halı ve ev tekstili ürünlerde %8 KDV, aydınlatma ve tablolarda %18 KDV dahildir. 

  • 2 Ay Ertelemeli Ödeme Kampanyası, Garanti Bankasına ait Bonus kart özelinde yapılan alışverişlerde uygulanır. 

  • ***Diğer ödemelere 12 Taksit ve Bonus’a özel 18 Taksit kredi kartı uygulaması için satış noktalarından bilgi alınabilir.

Enza Home kampanyalarından faydalanmak için Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Enza Home mağazasına gelerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Türkiye’deki en büyük mobilya firmalarından biri olan Enza mobilya, kaliteli ve ergonomik ürünleri ile evinizdeki dekorasyon bütünlüğünü sağlayarak keyifli ve aynı zamanda da konforlu bir yaşam sürmenize olanak sağlar.